Tanulástechnika képzés

Vannak időszakok bárki életében, amikor egyszerűen nem megy a tanulás, nem sikerül egy információ befogadása, egy anyag, tanulmány feldolgozása, ismereteinek elsajátítása. Sok esetben ér el mindenkit a „ráérünk majd ekkor-, vagy akkor tanulni, foglalkozni vele” érzés. A tanulástechnika egyszerű és hatékony módszereivel elkerülhetők ezek az időről időre visszatérő nehézségek. A tréning elvégzése megalapozhatja továbbá egy szervezet tanuló szervezetté válását, a munkatársak attitűdjének pozitív irányba történő megváltoztatását új ismeretek megszerzéséhez.

Forrás: pixabay.com

A tréning célja:

A résztvevők a meglévő tapasztalataikon, ismereteiken és gyakorlatukon túl ismerjék meg a tanulással kapcsolatos elméleteket, valamint a modern, hatékony ismeretelsajátítási módszerek alapjait.

A résztvevők számára bemutatni, hogy minden tanulásnak számít, ami megváltoztatja az attitűdjüket, a gondolkodásukat, vagy a magatartásukat, hogy a megfelelő módszerekkel véghezvitt tanulás örömöt és sikerélményt szerezhet nekik és általa az életben könnyebben tájékozódhatnak, magasabb minőségi fokon művelődhetnek, hogy megértsék, a folyamatos önművelés hozzásegítheti őket ahhoz, hogy életük teljesebb legyen és általa reális, megvalósítható célokat tűzhetnek ki maguk elé.

A résztvevők számára bemutatni a hazai képzési és szakképzési rendszereket, lehetőségeket és az élethosszig tartó tanulás fontosságát.

Képzés célcsoportja:

Felsőoktatásban résztvevő hallgatók, középiskolai tanulók, álláskeresők, pályaorientációs és életpálya tanácsadási szolgáltatást igénylők, valamint a téma iránt érdeklődő felnőttek.

Az egyéni, páros és csoportos gyakorlatokon keresztül bemutatott ismeretek olyan témák és kérdések köré épülnek fel, mint a:

 • Hogyan tanulhatunk?
 • A tanulás folyamata, tanulási stílusok
 • A tanulás és a személyiség kapcsolata
 • Az emlékezés
 • Tanulást támogató offline és online módszerek, eszközök, környezet
 • Az egész életen át tartó tanulás és színterei

Képzési idő: 12 óra

Maximális létszám: 16 fő.

Minimális létszám: 10 fő.

Képzés formái:

 • online távoktatásos
 • csoportos

Képzési díj: 20.000.-Ft/fő T.A.M.

A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum megnevezése: Tanúsítvány

Amennyiben elnyert hazai, vagy az unió által támogatott pályázati projekttel rendelkezik munkatársai továbbképzésére, vagy elnyert pályázata tartalmaz megvalósítandó tanfolyamot, azt csak:

 • nyilvántartásba vett, engedéllyel rendelkező felnőttképzési intézmény,
 • engedéllyel rendelkező képzési programjával valósíthatja meg.

A felnőttképzési engedéllyel rendelkező képzésen való részvételhez, a képzési díj kiegyenlítéséhez vállalkozások hazai és európai uniós forrásokat igénybe vehetnek.

A képzés a VALI – Vállalkozói Információs portálon vállalkozói információs portálon:

https://vali.ifka.hu/hu/courses/item/1570

A képzés a https://kepezz.hu/ oldalon:

https://kepezz.hu/Training/Details/14893

A legutóbbi képzésről az alábbi cikkben olvashat:

Trénereinkről:

Czirják Tamás – csakcsinald.hu

Piacsek László Zoltán – Karriertervezés 4.0

Purger Valéria – palyavalasztasbaranya.hu

Regisztráció az alábbi linkre kattintva, az online regisztrációs lap kitöltésével:

Regisztrációs lap

A PBGSZ Nkft. az érdeklődő magánszemélyek, vállalkozások és intézmények képviselői, valamint a képzésein résztvevők számára továbbá az alábbi felnőttképzést kiegészítő tevékenységeket is nyújtja térítésmentesen:

 • Előzetes tudásszintfelmérés
 • Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás
 • Pályaorientációs tanácsadás

A képzésekkel, képzési programokkal, valamint a kiegészítő szolgáltatásokkal kapcsolatban a PBGSZ Nkft. ügyfélszolgálati idejében (H-Cs: 08.30-15.00-ig, P: 08.30-12.00-ig) az ügyfélszolgálattal megbízott munkatársak állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Elérhetőségeink: Pécsi Kereskedelmi Központ, PBGSZ Nkft. 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.

A képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001772/2018/D002

A PBGSZ Nkft. felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001772/2018