Határon átnyúló pályázati lehetőség kis- és közepes vállalkozások számára – megnyílt az újabb BLight felhívás

Hazai kis- és közepes vállalkozások jelentkezését várja a Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség a BLight projekt keretében. Olyan fejlesztési ötleteket várnak, amelyet a térségben (Baranya, Somogy és Zala megye területén) működő vállalkozások olyan horvát partnerrel valósítanának meg, amelyek Horvátország nyolc északi megyéjében működnek (Muraköz megye, Kapronca-Kőrös megye, Verőce-Drávamente megye, Eszék-Baranya megye, Varasd megye, Belovár-Bilogora megye, Pozsega-Szlavónia megye és Vukovár-Szerém megye).

A korábbi felhívásoktól eltérően, ez a pályázati kör egyfordulós, tehát a megadott határidőig teljesen kidolgozott pályázatokat (Light Project Proposal) vár a projekt Vezető Partnere, a HAMAG-BICRO.

Ha olyan fejlesztési ötlete van, amelyet egy határon átnyúló együttműködés keretében szeretne megvalósítani, akkor a BLight pályázat ideális lehet az Ön vállalkozása számára.

A felhívás keretében 2021. január 15. éjfélig várják a pályázók jelentkezését. A pályázatra https://blighthuhr.eu/ weboldalon elérhető elektronikus felületen keresztül lehet jelentkezni.

Azok pályázhatnak, akik rendelkeznek legalább 1 lezárt pénzügyi évvel, minimum 1 fő alkalmazottal, pozitív saját tőkével a benyújtást megelőző lezárt üzleti évben, és a projekt előkészítésére, végrehajtására, elő- és társfinanszírozására képességekkel és megfelelő tapasztalattal. Fontos, hogy olyan területen tevékenykedjenek, amelyet a program finanszíroz.

További információt a Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség honlapján: www.bmfu.hu oldalon, illetve a program honlapján, a https://blighthuhr.eu/ oldalon talál.

Amennyiben kérdése van a pályázattal kapcsolatban, keresse a projekt menedzserét, Göndöcsné Agócs Dórát a +36-30-650-57-15 telefonszámon, illetve e-mail címen.

 

A képeknek helyettesítő szöveget kellene megadni, ami a kép tartalmát mutatja be röviden. Ha nem írsz hozzá ilyet, jelöld be, hogy díszitésre használt kép.