Továbbra is megoldás lehet a Széchenyi Kártya Program

A Széchenyi Kártya Program keretein belül több konstrukció közül választhatnak azok a kis- és középvállalkozók, akiknek vállalkozása a jelen helyzetben likviditási problémákkal küzd.

A területi kamarák irodáiban továbbra is igényelhetők kis- és középvállalkozások részére, kamattámogatással a Széchenyi hitelek, illetve az Agrár Széchenyi kártya. A Széchenyi Kártya Program előnye, hogy könnyen elérhetőek, egyszerűek, egységesek az igénylési dokumentumok, gyors a hitelbírálat, egységesek a termék feltételek. A Széchenyi Kártyához tartoznak a piacon elérhető legkedvezőbb kondíciók: az állami kamattámogatás és garanciadíj-támogatás jelentősen csökkentik az ügyfelek terheit. Legújabb konstrukció a Széchenyi Turisztikai kártya, mely a pandémia miatt kialakult nehézségek megoldására szolgál a vendéglátó szektor számára.

Széchenyi hitel befogadással a pécsi ügyfélszolgálat mellett siklósi, komlói, szigetvári és mohácsi irodáink foglalkoznak, de előzetes időpont egyeztetés szükséges, illetve lehetőség szerint az igénylési dokumentumok elektronikus úton kerülnek kiküldésre.

Városi irodák