Lányok napja 2021-ben is!

A Lányok Napja egy országos STEM (Természettudományok, Technológia, Mérnöki tudományok, Matematika) területekhez közel álló szakmákat népszerűsítő pályaorientációs nap diáklányok részére.

A felsőtagozatos általános- és középiskolás lányok látogatják meg az ország vállalatait, egyetemeit és kutatóintézeteit, ahol interaktív programokon keresztül, gyakorló szakemberektől ismerhetik meg a tudományok, a technológia és az informatika világát.

A szervezők 2021. április 22-én létrehoztak egy virtuális találkozót, egy izgalmas digitális Lányok Napja különkiadást, inspiráló előadókkal, szemfelnyitó beszélgetésekkel, trendi véleményvezérekkel, lebilincselő előadásokkal.

9:00-től 16:00 óráig izgalmas programok lesznek, melyekre az alábbi linkre kattintva lehet jelentkezni: http://lanyoknapja.hu/programlista/

2021-ben a személyes Lányok Napja eseményt őszre halasztotta a szervező, az őszi esemény időpontját és pontos ütemezését a járványhelyzet függvényében későbbi időpontban határozza meg.

A képeknek helyettesítő szöveget kellene megadni, ami a kép tartalmát mutatja be röviden.  Ha nem írsz hozzá ilyet, jelöld be, hogy díszitésre használt kép.