Változás a Széchenyi kártya Programban

Azok – a tavalyi évben megjelenő új Széchenyi hitelkonstrukciók, melyeket választhatóan a 2019. év nettó árbevétele, vagy a 2019. év bérköltségének kétszerese alapján lehetett felvenni, már 2020. évi bérköltség kétszerese után is felvehetőek.

A Program több konstrukcióval is lehetőséget ad azoknak a kis- és középvállalkozóknak, akiknek vállalkozása a jelen helyzetben likviditási problémáikkal küzdenek.
A területi kamarák irodáiban továbbra is igényelhetőek kis- és középvállalkozások részére, kamattámogatással a Széchenyi hitelek. A Széchenyi Kártya Program konstrukcióinak előnye, hogy könnyen elérhetőek, egyszerűek. Egységesek az igénylési dokumentumok, gyors a hitelbírálat, illetve egységes termékfeltételekkel rendelkezik. A Széchenyi Kártyához tartoznak a piacon elérhető legkedvezőbb kondíciók: az állami kamattámogatás és garanciadíj-támogatás jelentősen csökkentik az ügyfelek terheit.

Széchenyi hitel befogadással a pécsi ügyfélszolgálat mellett siklósi, szigetvári, komlói és mohácsi irodáink foglalkoznak, de előzetes időpont egyeztetés szükséges.

 

Városi irodák elérhetőségei