Gyurós Tibor-díj 2021

2021-ben minden eddiginél jobban várják a jelölteket, hiszen az elmúlt év igazán fogós problémákkal szembesíttette a digitalizációs projekteket, innovációs folyamatokat, menedzsereket, és a digitális oktatást is újradefiniálta. Ez az év azonban a digitalizációban rejlő hatalmas lehetőségeket is igazolta, és a csapatokban, egyénekben rejlő kreatív potenciálokat is felszabadította.

Ismét négy kategóriában díjazzák a beérkezett pályázatokat: A legkiválóbb egyéni vezetői teljesítményt honoráló „az év menedzsere” elismerés mellett három másik kategóriában ismerjük el a digitálisan erős szereplőket: „az év innovációja”, „az év digitalizációs projektje”, és „a digitális oktatás nagykövete” díjak is a MENTÁN kerülnek átadásra.

Ki jelölhet? Ki jelölhető?

A díjakra bárki jelölhet, és jelölhető.

Az év menedzsere, illetve a digitális oktatás nagykövete díjakra olyan szakemberek jelölését várják, akik az elmúlt egy év során meghatározó munkát végeztek az iparágban. A további két díjra az elmúlt év legnagyszerűbb, példaértékű innovációinak és projektjeinek megjelölésével várják a javaslatokat. Valamennyi kategóriában van lehetőség önjelölésre is.

Jelölési időszak

  • 2021. július 8-tól augusztus 9. 23:59-ig

A jelöltek pályázati anyagainak leadása

  • 2021. augusztus 9-től augusztus 30-ig

A szakmai zsűri értékelése

  • 2021. szeptember elején

Ünnepélyes díjátadó a 27. MENTA Konferencián, a sárvári Spirit Hotel-ben

  • 2021. szeptember 23.

 

Jelölni az alábbi linken lehet: https://ivsz.hu/gyuros-tibor-dij-2021/?utm_source=hirlevel&utm_medium=hirlevel-2021-07-09&utm_campaign=heti-hirlevel

A korábbi évek díjazottjaival készült kisfilmek ide kattintva tekinthetőek meg.