Gyurós Tibor-díj 2021

2021-ben minden eddiginél jobban várják a jelölteket, hiszen az elmúlt év igazán fogós problémákkal szembesíttette a digitalizációs projekteket, innovációs folyamatokat, menedzsereket, és a digitális oktatást is újradefiniálta. Ez az év azonban a digitalizációban rejlő hatalmas lehetőségeket is igazolta, és a csapatokban, egyénekben rejlő kreatív potenciálokat is felszabadította.

Bővebben…

Enterprise Europe Network

Aktuális lehetőségek a nemzetközi üzleti partnerkeresésben

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által a Dél-dunántúli régióban működtetett Enterprise Europe Network nemzetközi vállalkozásfejlesztési hálózat számos eszközzel segíti jelen helyzetben is a vállalkozások nemzetközi üzleti partnerkeresését és piacra lépését.

Bővebben…

Horizont Európa: Digitális technológiák, ipar és űrkutatás (NKFIH)

A Horizont Európa program struktúrája a korábbi keretprogramhoz képest jelentősen átalakul. A Digitális gazdaság, ipar és világűr “klaszter” képezi az új program egyik legnagyobb, legszélesebb körű területét (a korábbi ICT, NMBP és SPACE programterületeket fogja össze), a tervek szerint 15 milliárd € költségvetéssel.

A Digitális gazdaság, ipar és világűr klasztert, a kapcsolódó partnerségeket, és egyéb kapcsolódó pályázati lehetőségeket bemutató webinárium 2021. március 3-án kerül megrendezésre.

Bővebben…

ICT Spring Europe 2020

 

ICTSpring Summit (@ICTSpring)Az ICT Spring egy globális tech-konferencia, amely számos nemzetközi szakembert vonultat fel. A rendezvény egyedülálló lehetőséget kínál a résztvevőknek az AI ismereteik elmélyítésére, a gyorsan növekvő FinTech értékének megragadására, az ellátási láncok ipari innovációjának ösztönzésére, az informatikai biztonság titkainak áttörésére és az űrtechnológiák földi vállalkozásokra gyakorolt hatásának feltárására. 

Az ICT Spring ideális hely a kapcsolatépítésre a jövőbeli üzleti partnereinkkel is.

Az Enterprise Europe Network segítségével a konferencia alatt üzletember találkozó kerül megrendezésre 2020. szeptember 15 és 16-án.

Program:

https://www.ictspring.com/

https://www.b2fair.com/ictspring2020

A Farvest (a rendezvény szervezője) és a Luxemburgi Kereskedelmi és Iparkamara ( Enterprise Europe Network) egy speciális csomagot dolgozott ki a start-up vállalkozások részvételének támogatására.

Az indulási csomag tartalmaz egy 4 négyzetméteres standot az ICT Spring-en, beleértve a bútorokat és más speciális szolgáltatásokat is, részvételt a Pitch you startup versenyen, a cég logójának megjelenítését az esemény weboldalán, részvételt a b2fair által szervezett nemzetközi matchmaking rendezvényen és számos hálózatépítési lehetőséget 500 eurós kedvezményes áron.

A kedvezményes részvételre az alábbi űrlapot kitöltésével lehet jelentkezni, melyet az és a email címekre kell megküldeni.
Regisztrációs űrlap