Buying Mission Programs – Törökország

Törökország 2021 októberében is különböző nemzetközi vásárokon és üzletember találkozókon várja a magyar vásárlókat többek között a mezőgazdaság, energiaszektor, bányászat, élelmiszer-technológia, csomagolás, márvány, illetve kisállat szektor területén.

Ezekre a nemzetközi vásárokra a török kamarák és szövetségek szerveznek a Török Köztársaság Kereskedelmi Minisztériumának égisze alatt, és az adott ágazatokban működő török exportőr/termelő vállalatok kulcsfontosságú képviselőinek részvételével beszerzési programokat (buying mission programs). Az ilyen programban való részvétel segít a cégeknek üzleti kapcsolatok kiépítésében, mivel a helyszínen kétoldalú tárgyalásokat kezdeményezhetnek egymással.

A résztvevők (vállalatonként egy-egy képviselő) szállásköltségeit, beleértve a reggelit és a helyi transzfer költségeit is, a Török Kereskedelmi Minisztérium fedezi.

Az érdeklődő cégek a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és a Török Nagykövetség Kereskedelmi Tanácsadói Irodájának e-mailben ( ) történő elküldésével jelentkezhetnek a programban való részvételre a mellékelt excel táblázatban szereplő jelentkezési határidők előtt 3 nappal.

Letölthető dokumentumok:

Törökországba történő utazással kapcsolatos aktuális információk elérhetőek itt: