24. Eszéki Őszi Vásár

Idén 24. alkalommal rendezik meg az Eszéki Őszi Vásárt. A rendezvényen évről évre több mint 200 kiállító mutatkozik be, és több mint 10.000 látogatót vonz az esemény, amely közel 5.000 m2-es kiállítási területen kerül megrendezésre.

A vásár fókusz ágazatai:

 • Élelmiszeripar és élelmiszer-feldolgozási technológiák
 • Mezőgazdasági gépgyártás
 • Növénytermesztés
 • Állattenyésztés

További részletek kérhetőek:

Weller Krisztina

 

Fejlesztések a gazdaságban – B2B-vel egybekötött üzleti fórum az Eszéki Őszi Vásáron

A kiállítás első napján, 2021. október 1-én 16 órakor, a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat társszervezésében a kiállítás kísérő eseményeként szakmai fórumra és B2B-találkozóra kerül sor, mely alkalmával a kiállítóként megjelent vállalkozásokkal lehetőség nyílik további üzleti kapcsolatok kialakítására.

Az üzleti fórum célja:

 • a horvát vállalkozásokkal történő partnerkapcsolatok kialakításának, és az együttműködések kiszélesítésének támogatása;
 • a Gazdaságfejlesztési programokhoz kapcsolódó tervek ismertetése;
 • mezőgazdaságban hasznosuló innovatív informatikai megoldások bemutatása.

Témakörök:

 • Innováció a gazdaságban
 • Gazdaságfejlesztési programok
 • Informatikai megoldások a mezőgazdaságban
 • Vállalkozás-fejlesztés
 • Kapacitásbővítés
 • Digitalizáció

Az üzleti fórumon való részvétel ingyenes!

Részvételi szándékukat az e-mail címen jelezzék.

Regisztrációs határidő: 2021. szeptember 25.

A rendezvénnyel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel forduljanak bizalommal a CED eszéki irodájához.

Palizs-Tóth Hajnalka, irodavezető
+385 (91) 603 7269

Déra Kornélia, asszisztens
+385 (99) 307 7357

Tavola 2020 – prémium élelmiszerek és kézműves gyártók nemzetközi vására

Az Enterprise Europe Network hálózat szervezésében idén is nemzetközi üzletember találkozóra kerül sor Európa vezető élelmiszeripari kiállításán, ahol a csúcsminőségű élelmiszerek széles választéka mellett jövőbeni üzleti partnereikkel is megismerkedhetnek a résztvevők.

Bővebben…

Dubai EXPO2020 világkiállítás

A Dubai EXPO2020 világkiállításra 2020. október 20. és 2021. április 10. között kerül sor, melyre 25 millió látogatót várnak. Jelen állás szerint 183 ország fogja képviseltetni magát és a szűkös anyagi lehetőségekkel rendelkező államoknak jelentős forrásokat biztosítanak. Az Expo fő témája az „Elmék összekapcsolása, a jövő építése” (Connecting Minds, Creating the Future): egy helyen összehozni különböző népeket, nyelveket és technológiákat. A központi kupolához három tematikus szárny kapcsolódik: lehetőség, fenntarthatóság és mobilitás. A világkiállítás 438 hektáros területet foglal el, naponta 130-170 ezer látogatóra számítanak.

Bővebben…

THAIFEX – ANUGA ASIA 2020 nemzetközi élelmiszer kiállítás

A Thaiföldi Kereskedelmi Minisztérium Nemzetközi Kereskedelemfejlesztési Hivatala (DITP) a Thaiföldi Kereskedelmi Kamarával valamint a Koelnmessse GmbH vásárrendező céggel együttműködve 2020 szeptember 22. és 26. között megrendezi Ázsia legjelentősebb élelmiszer és ital árubemutatóját, azaz a Thaifex  – Anuga Asia 2020 nemzetközi  élelmiszer kiállítást.

Bővebben…

MyAPEC 2020 online vásár

A Malaysia External Trade Development Corporation (MATRADE) budapesti irodájának tájékoztatása szerint 2020 szeptember 1. és december 31. között kerül megrendezésre a MyAPEC 2020 kiállítás, Malajziában az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) 2020 konferenciával együtt.

Bővebben…