Kollektív megjelenés az Ipar Napjai kiállításon

Pécs Megyei Jogú Város, a Pécsi Tudományegyetem, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara valamint hét helyi ipari vállalkozás közösen megjelennek az Ipar Napjai – MACH-TECH 2019. szakkiállítás és vásáron, melyet május 14. és 17. között rendeznek meg a Hungexpo területén.

A kollektív megjelenésünk célja Pécs város műszaki portfóliójának bemutatása az ipari termékektől és szolgáltatásoktól kezdve, a K+F+I együttműködési lehetőségeken át, a munka és képzési kínálatig. A kollektív standmegjelenéssel továbbá szeretnénk erősíteni a társkiállítók közötti kapcsolatokat és hangsúlyozni a meghatározó városi szereplők partnerségét.

Várjuk Önt is a D 203E standon!

A rendezvényre az alábbi linken regisztrálhat:

http://eregistrator.hu/ereg/registration.php?ltid=LU&idid=T5&prid=IND19&mode1=K&lngid=hu&c=0&pid=00124387&nuv=1

A sikeres regisztrációt követően email-ben kap egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki és hozza magával a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállításra!

 

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata – mint a közös megjelenés ötletadója és kezdeményezője – a részvétellel meg szeretné mutatni a hazai és nemzetközi beruházóknak, hogy a Város a Dél-Dunántúl legnagyobb ipari parkját, az ország egyik legszélesebb oktatási portfólióját, sokrétű és minőségi beszállítói hátteret, dinamikusan fejlődő K+F+I bázist, valamint Pécs magával ragadó kulturális és történelmi sokszínűségét kínálja.

www.pecs.hu

 

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Együtt működünk!

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara tagjainak a lehető legjobb szolgáltatásokat és szakmai tanácsokat nyújtja, Baranya megye üzleti életének hangadója.

Vezető szerepet játszik térségünkben egy olyan üzleti, gazdasági környezet létrehozásában, amelyben tagjai prosperálnak és hatékonyan versenyezhetnek belföldön és a világpiacon.

www.pbkik.hu

www.facebook.com/pecsikamara

www.facebook.com/ajelenajovod

 

Pécsi Tudományegyetem
Tervezd velünk a jövőd!

A PTE Műszaki és Informatikai Kar elhivatott a Szakmai Partnerhálózatának kapcsolati erősítésében, Oktatói és Hallgatói aktív közreműködésével folyamatosan keresi a hálózatban résztvevők egymás közötti innovatív együttműködésének lehetőségeit, egyetemi közegbe szervezi a szakemberképzés kihívásait, pályázati aktivitását és hangsúlyozza a mérnökhallgatók gyakorlatorientált képzésének, felkészülésének fontosságát a munkaerőpiaci elvárásokra. Hallgatóinknak lehetőséget biztosítunk a Partnerek tevékenységének megismerésére, a jövőbeni munkahely megtalálására, nemcsak piacképes mérnöki szaktudást, hanem látásmódot és perspektívát is kínálunk Hallgatóink számára az építőipar, villamosipar, gépészet, építészet, környezetvédelem és informatika területén.

www.mik.pte.hu

www.facebook.com/ptemik

 

Harman Professional Kft.

Expect Brilliance.

A HARMAN technikai megoldások széles termékpalettáját tervezi, gyártja az autó-, szórakoztató elektronikai ipar és más vállalatok számára világszerte, beleértve a connected car rendszereket, audio és vizuális termékeket, vállalati automatizálási megoldásokat és egyéb infokommunikációs megoldásokat.

www.harman.com
www.facebook.com/HarmanHU

 

Hauni Hungaria Gépgyártó Kft.

Stabilitás, fejlődés, csúcstechnológia

A pécsi székhelyű Hauni Hungaria az 1.250 magasan képzett munkavállalójával széleskörű szolgáltatásokat nyújt az egyedi berendezés- és gépgyártás területén: a konstrukciótól a forgácsoláson, lemezmegmunkáláson és gépek összeszerelésén keresztül egészen a komplett gépek és berendezések fejlesztéséig. 1994 óta a Hauni Hungaria Baranya megye egyik legnagyobb munkaadója és a térség gazdaságának stabil pillére lett.

www.hauni.hu

                                    

Honsa Kft.

Stabilitás, fejlődés, minőség Pécsett. Ismerje meg egy piacvezető autóipari beszállító sikertörténetét!

Német tulajdonú, piacvezető autóipari beszállítóként csúcsminőségű csomagtér-fedlapokat, kalaptartókat és csomagtér-rendszereket gyártunk prémium autómárkák számára. Közvetlen beszállítói vagyunk: VW, Audi, JLR, Seat, BMW számára. Évi 4 millió terméket készítünk 20 éve Pécsett. A nemzetközi Koller Csoport tagjaként folyamatos fejlődésünkkel és helyi, képzett munkavállalóink szakértelmével ahhoz is hozzájárulunk, hogy Pécs is részese legyen a globális autóipari sikereknek.

www.honsa.hu

www.facebook.com/honsakft

 

KONTAKT-Elektro Kft.

our Passion is Automation

Az 1982-ben alapított családi vállalkozás az ipari automatizálás legkülönbözőbb területein nyújt kulcsrakész megoldásokat Partnerei részére. Erősáramú villamos, elektronikai és gépész tervezési-fejlesztési tudásunk, innovációs törekvéseink, illetve berendezés- és gépgyártói tapasztalataink az általunk automatizált, fejlett ipari technológiákban és intralogisztikai rendszerekben testesülnek meg. Mintegy nyolcvan munkatársunkkal építjük Pécsett-Pécsről a jövő technológiáit.

www.kontakt-elektro.hu

www.facebook.com/kontaktelektrokft

 

Matro Kft.

Our  parts move the word

A MATRO Kft. Dél-Dunántúl meghatározó autóipari beszállítója. Gépipari termékei Európa szinte összes személy- és haszongépjármű márkájába beépülnek.

A 300 főt foglalkoztató, 30 éves múltú cég fő tevékenysége forgácsolással előállított alkatrészek, szerszámbefogó-egységek és gépalkatrészek gyártása.

www.matro.hu

www.facebook.com/matrokft

 

Somapak Kft.

A csomagolás megváltoztatja a Világot

Termékek, szolgáltatások:

– Csomagolástechnikai gépgyártás: folyadék- ill. szilárd anyag töltő gépek, záró gépek, címkéző gépek, tasakoló-, zsákoló- és adagológépek, komplett kiszerelő technológiai sorok

– Egyedi gépek, gyártórendszerek, technológiai sorok tervezése, gyártása

– Felhordók, szállítópályák, acél- és alumínium szerkezetek gyártása egyedi igények alapján

– Keverőgépek gyártása

– Technológiai szerelés

– CNC gyártástechnológia: marás, esztergálás, plazma- és lángvágás, lemezvágás és élhajlítás

– CNC síklemez- és cső/zártszelvény lézervágás

www.somapak.hu

https://www.facebook.com/somapak.hungary/

 

Strauss Metal Kft.

Biztonság megfizethető áron!

Cégünk 28 éve saját fejlesztésű innovatív termékeket gyárt és forgalmaz. A pécsi, high-tech CNC technológiával felszerelt üzemben több mint 600 féle termék készül Strauss Metal márkanévvel, melyek mind megfelelnek az európai minőségi előírásoknak. A biztonságtechnika specialistájaként termékkínálatuk átfogó a lakossági, vállalat- és bankbiztonság, pénzkezelés és értéktárolás, páncélszekrények és egyéb értékmegőrzés palettáján. A Strauss Metal páncélszekrények országszerte és külföldön is népszerűek.

www.straussmetal.hu

www.facebook.com/straussmetalkft

 

 

Prezentációk:

Honsa Kft.

Kihívás, ötlet, megvalósítás. Folyamatos fejlesztési sikerek a Honsa Kft.-nél

Időpont: 2019. május 15. 11.00 és május 16. 15.00

 

Kontakt-Elektro Kft.

„Globális kihívások, Pécsi válaszok az ipari automatizálásban”

Időpont: 2019. május 15. 14:30 és május 16. 11.00

 

Somapak Kft.

Komplett, komplex megoldások a gép- és alkatrészgyártás területén.

Időpont: 2019. május 17. 11.00