Munkavédelem összefogással

A KKV Trade Kft. 2014-ben alakult azzal az elsődleges céllal, hogy a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter (menedzsmentszerv: PBKIK) beszerzési összefogását, a ,,közös beszerzés projekt” koordinálását lássa el.

A klaszter tagjai már a kezdetektől jelentős kedvezményben részesülhettek az üzemanyag-, papír-író és egyéb irodai kellékek beszerzésekor. 2016-tól, a felmerülő igényeknek eleget téve  a KKV Trade Kft. növelte a közös beszerzésben részt vevő termékcsoportok számát , így a DDGK tagjai már a munkavédelmi eszközökhöz, munkaruhákhoz és motorikus gázokhoz (targoncagáz) is kedvezőbb feltételek mellett juthatnak hozzá.  Az évek során a KKV Trade Kft. folyamatosan bővítette mind partneri, mind beszállítói körét, elérve mára azt, hogy a Magyarországon megtalálható legnagyobb, legnépszerűbb munkavédelmi márkák gyártóival (Cerva, Ganteline, Rock Safety), illetve elsőszámú importőreivel (Portwest, Uvex, 3M) került közvetlen viszonteladói kapcsolatba.  Az összefogással lehetővé tették a klasztertagok számára azt, amit külön-külön egyikük sem érhetett volna el: nagykereskedelmi áron, direkt kiszállítással vásárolhatják meg valamennyi munkavédelmi terméküket.

Az ellátási láncok működési zavaraiban még fontosabbá vált a megbízható beszállító, ezért célszerű a beszerzési portfólió frissítése. A KKV Trade Kft. tovább bővíti partneri körét, célja, hogy a klaszter összefogása által elért kedvezményeket elérhetővé tegye a régió valamennyi kis- és középvállalkozása számára is, amelyek így költségeik csökkentésével javíthatják piaci versenyképességüket.

Információ: www.kkvtrade.hu