#ajelenajövőd pályaorientációs nyári tábor – 2022

Idén is, 2 turnusban napközis jellegű tábort szervez a kamara pályaorientációs csapata együttműködve a megye gazdasági szereplőivel.

A táborban érdekes és hasznos programokon keresztül olyan élményeket szerezhet a gyermek, melyek nagy segítséget nyújthatnak a pályaválasztással, továbbtanulással kapcsolatos döntéshez.

Az interaktív programok között érinteni fogunk számtalan ágazatot (informatika, kreatív ágazat, mezőgazdaság, gépipar, vendéglátás, egészségügy), ahol a játékos és kreatív foglalkozásokon, céglátogatásokon keresztül rendkívül széles körben ismerhetik meg a gyermekek a szakmák világát.

A táborba azokat a gyermekeket várjuk, akik most zárják az 5., 6., vagy a 7. osztályukat !

1.tábori turnus: 2022. június 20-24. – PROGRAMbetelt

2.tábori turnus: 2021. június 27-július 01. – PROGRAM betelt

A tábor a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes kamarai tagjai/munkatársai gyermekei (unokái) számára DÍJMENTES. A gyermekek tízórait, 2 fogásos meleg ebédet és uzsonnát kapnak, valamint finanszírozzuk a belépő díjakat, a céglátogatások utazási, illetve a foglalkozások alapanyag költségeit is. A táborban pedagógusok foglalkoznak a gyermekekkel, az utazásokhoz felnőtt kísérőket biztosítunk.

Jelentkezés online itt

Jelentkezés határideje: 2021. június 3. péntek 10.00.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el. Minden táborba maximum 12 főt fogadunk.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk, sajnos a járványügyi helyzet rákényszeríthet bennünket erre. A tavalyi tábor élményeinek beszámolóját elolvasva, képeit és filmjeit megnézve biztosak lehetnek abban, hogy idén is megmutatják a helyi vállalkozások, hogy a megyében mennyi sok izgalmas, érdekes cég és program van!

Tábori élmények – 2021-ben

Tábori élmények – 2020-ban

Amennyiben a tábor kezdete előtt 3 nappal lemondja a jelentkezését, abban az esetben 20.000,- Ft hozzájárulást (számla ellenében) kell fizetnie az addig már lefoglalt programok miatt.