Hitelesség, tudatosság és bizalom

Az Enterprise Europe Network (EEN) magyar konzorciuma által létrehozott Követ program 2013-ban indult, amelynek célja, hogy a Hálózat még jobban be tudja mutatni szolgáltatásait a hazai vállalatoknak.

A program keretein belül egy-egy helyi vállalkozás jó példáján keresztül ismerheti meg a regionális vállalkozói kör a Hálózat nyújtotta szolgáltatásokat, valamint ezek előnyeit. A követi felkérés 2 évre szól, ezzel is növelve a szervezet irányába elkötelezett ügyfelek csoportját. Az újonnan megválasztott követek kinevezésére idén Debrecenben került sor az EEN magyarországi konzorciumának rendezvényén. A Dél-Dunántúl legújabb követeként Melegh Andrea selyemfestő művészt, a Vonalszervíz Kft. tulajdonosát köszöntjük ezúton is.

A búvároktatóként is tevékenykedő művész immár tizenöt éve az Enterprise Europe Network „ügyfele” – így örökíti meg ezen a nemes anyagon azokat az önfeledt élményeit – a tenger mélységét, a lebegést, a vízfelszín alatti lélegzetelállító világot -, amelyek a derűt és a jókedvet, a szabadság érzését viszik el a selyemkendők, faliképek, különleges táskák, neszesszerek, térelválasztók, ruhák birtokosaihoz.

„A valódi selyem viselése magabiztossá, különlegessé, felszabadulttá tesz, vállalkozóként a magabiztosságot egy ilyen hatalmas hálózattal való együttműködés adja meg. Sok és sokféle szolgáltatásukat vettem igénybe az együttműködésünk során, ami egyben mindig egy kicsit előrébb is lendítette a vállalkozásomat.”