Szeretne részt venni a CADSOL Kft. munkáinak kivitelezésében?

A CADSOL Mérnökiroda Kft. 2012 óta foglalkozik célgép tervezéssel és gépgyártással, kulcsrakész megoldásokat kínálva elsősorban autóipari beszállítók részére. Legutóbbi projektjük során egy autógyártásban használt hűtőrács szerelő berendezést terveztek meg és készítettek el neves európai autógyártó részére. A magas megrendelésállomány miatt a CADSOL Kft. CNC forgácsoló szakembert keres változatos projektjeinek kivitelezéséhez, egyedi gépek alkatrészeinek forgácsolására.

A villamos, PLC, informatika és biztonságtechnikai komponenseket is a CADSOL Kft. mérnökei tervezték meg. A berendezés kiküszöböli a hűtőrács szerelési folyamata során az emberi hibázás lehetőségét: az operátor behelyezi a fekete hűtőrácsot, majd ráilleszti a krómozott díszléceket. A kézi szerelés helyett a gép a megadott sorrendben és szabályozott erőkifejtéssel pattintja be a krómozott díszléc füleit, amelyek összetartják a két alkatrészt. A beállított préselési folyamat lefutása ismételhető, amely garantálja az állandó minőséget. A beépített ipari kamerák a vállalatirányítási rendszertől érkező cikkszámok alapján ellenőrzik a behelyezett komponenseket, hogy csak a megfelelő alkatrészek kerüljenek beépítésre, illetve, hogy minden szükséges elem beszerelésre kerüljön. A berendezés további funkciója, hogy a japán típusú rendszámtáblákhoz alkalmazott segédtartó számára a stancolást (lyukasztást) is elvégzi, így nem kell a japán piacra szánt modellek részére az európaitól eltérő hűtőrácsot fröccsönteni.

A vállalkozás jellemzően főként belső karosszériaelemekhez (BIW) gyárt hegesztőkészülékeket és a karosszériaépítéshez szükséges robotos cellákat terveznek és gyártanak, amelyeket a helyszínen telepítenek és üzemelnek be. Az elektromos járművek akkumulátor tálcáinak gyártóüzemeiben szükséges célgépek, berendezések tervezésében, gyártásában is rendszeresen részt vesznek.
A nyitott pozícióval kapcsolatban további információ a +36 72 780 243 telefonszámon és az email címen kérhető.