Évzáró ülés a klaszterben

Közös vacsorával, kötetlen beszélgetéssel zárta le a a 2023-as évet a kamara által menedzselt Építőipari Technológiai Klaszter (ÉTK).

Molnár Gábor, a  klaszter elnöke rövid beszédben összegezte az elmúlt évek történéseit. A nehézségek ellenére pozitív eredménnyel tudják zárni az évet a vállalkozók. Az elnök beszélt még a jövőbeni tervekről, elképzelésekről. Ezek alapján kiderült, hogy a tagok és a menedzsment sem fog unatkozni.

Az ülésen sor került egy díj átadására is. Nemes Csaba a Kőház Zrt. tulajdonosa – a klaszter egyik alapító tagja – Aranykoszorús mester oklevelet vehetett át a kamara főtitkárától, Rabb Szabolcstól.

Nemes Csaba 1974-ben érettségizett Pécsett a Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskolában, majd 1982-ben megszerezte magasépítő üzemmérnök diplomáját a Pollack Mihály Műszaki Főiskolán. 1983-ban kőműves, majd 1986-ban ács-állványozó mester oklevelet szerzett, ezen túlmenően felelős műszaki vezetői, valamint magasépítési műszaki ellenőri jogosultsággal is rendelkezik. Nemes Csaba több, mint 30 éve irányítja a céget töretlen lelkesedéssel, Pécsett és Baranyában több tucat épület, és beruházás viseli magán a vállalkozás kézjegyét.

Gratulálunk!

Minden partnerünknek és tagunknak eredményes, szakmai sikerekben gazdag új évet kívánunk.