Beyond Zero – filmvetítés

„Beyond Zero” – az üzleti élet fenntarthatósági átalakulásának egyik leginspirálóbb története – nyilvános filmvetítés

A Design Pécs programsorozat és a CURIOST projekt keretében kerül sor a „Beyond Zero” c. egyedülálló dokumentumfilm vetítésére, mely a KKV-k fenntarthatóvá válásának egyik leginspirálóbb történetét mutatja be, ezzel is bizakodásra és cselekvésre ösztönözve a többi vállalkozást.

A film a vezetői szerepvállalásról és az üzleti tevékenységek fenntarthatósági megközelítéséről szól, amely hosszútávon jelentős nyereségnövekedést és dolgozói elkötelezettséget is eredményezett. A filmben bemutatott Interface vállalat szerepel a Fortune 500-as listáján és nemrég beválasztották a világ TOP 5 fenntartható vállalata közé.

A többszörös díjnyertes film vetítésére és az azt követő pódiumbeszélgetésre 2024. október 10-én 14:00 órakor kerül sor az Apolló moziban (7621, Pécs, Perczel Miklós u. 22.)

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött:

2024.10.10. Beyond Zero vetítés
Melyik eseményen vesz részt?

További információ: pbkik.hu/portfolio/curiost

A „Beyond Zero” című film vetítésére a SUSTAINOVA-val történő együttműködésben valósul meg. A cég egy globális szakmai platform működtetésével, szakértői csapat személyre szabott összeállításával és átfogó projekt menedzsmenttel támogatja a hozzájuk forduló KKV-kat fenntarthatósági törekvéseik megvalósításában.