1 milliárd forint igenis számít

1 milliárd forint támogatás már biztosan érkezik baranyai vállalkozások munkavállalóinak fejlesztésére a GINOP-6. prioritású pályázatok kapcsán. Jelenleg 58 baranyai cégnek gratulálhatunk a nyertes pályázatához.

A GINOP-6. prioritású pályázatok (GINOP-6.1.5. és GINOP-6.1.6.) a nagyvállalatok és KKV-k munkavállalóinak fejlesztését célzó képzések felmerülő költségeit támogatják, a projekt előkészítésétől a projektmenedzsmenten át a szakmai megvalósításig akár 100%-ban. 

A pályázati lehetőség 2018. december 3-ig még biztosan nyitva áll, tehát az elkövetkező három hét folyamán, mind a nagyvállalatok, mind a KKV-k adhatnak még be munkahelyi képzések támogatására pályázatot. A benyújtásra rendelkezésre álló idő rövidsége miatt azonban a pályázati anyag összeállítását elsősorban azon vállalkozóknak javasoljuk, akiknek konkrét elképzelésük van arról, mely munkavállalóit milyen területeken fejlesztenék, s azt melyik képző valósítaná meg (akár kész képzési terve van). A pályázat komplexitása miatt célszerű profi pályázatíró cég segítségét igénybe venni a pályázat megírásához. Ezzel kapcsolatos igényét, kérjük, a címre küldött e-mailben jelezze.

A támogatási lehetőség részleteit a mellékelt kivonat, illetve maga a felhívás tartalmazza:

Kérdéseivel fordulhat:

Fülöp Attila

20/287-7736

Janovics László

30/979-4372