Smart széf kifejlesztése a Strauss Metal Kft. -nél

Lehet egy széf okos? Lehet bizony. A Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter tagja, a Strauss Metal Kft. nemrégiben fejlesztett ki olyan széfeket, melyek képesek arra, hogy bankjegyolvasók (validátor) segítségével a behelyezett bankjegyeket felismerjék, elfogadják, megszámolják, és nyilvántartsák.

E technológia által a széftulajdonosnak és a készpénzlogisztikai szállító cégeknek mindig friss információja van a széfben tárolt bankjegyek összes értékéről, mely nemcsak az értékesítések alakulásáról ad valós idejű információt, de a pénzszállító cégek részére is inputként szolgál, azaz a szállítási ütemezés alapját képezheti.

A komplex készpénz-logisztikai megoldás nagy készpénz forgalmú piaci szereplők részére így hatékonyan felhasználható, hiszen így készpénzkezelésre fordított idő csökken, azaz a bankjegyek többszöri megszámlálási és ellenőrzési ideje csökken a már meglévő információ birtokában.

A smart széffel a biztonság fokozódik, a készpénzkészlet optimalizált, és valós idejű információszolgáltatás ad, segít továbbá a készpénzkészlet szinten tartásában és a visszaélések féken tartásában (mind a pénzkezelő személyzet esetleges visszaélései ellen, mind a rablások megelőzése érdekében).

A cég folyamatos termékfejlesztéseivel, innovációival méltán hazánk meghatározó páncélszekrénygyártója. A Strauss Metal Kft. új termékeivel kapcsolatban várja minden érdeklődő vevő és viszonteladó jelentkezését.

További info: www.straussmetal.hu