Az év honlapja – pécsi cég sikere a versenyen

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. Kamarai tagunk, a W5 Informatikai Kft. alkotása is díjat érdemelt.

A képen a következők lehetnek: 3 ember, álló emberek és öltöny

 

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett. A díjátadóra 2019. november 27-én az Extra Budapest színpadán került sor. Varga István László, a pályázat alapítója, valamint Dr. Eszes István, zsűrielnök ünnepélyes keretek között hirdették ki az 2019. év nyerteseit.

„Az idei termés rendkívül gazdag lett. Pályázóink mindegyike komolyan vette az okos eszközök elterjedését és már eleve mobilra tervezett honlapokkal startolt. Vezető nemzetközi és hazai digitális marketing szakemberek egyöntetű véleménye, hogy az első három legfontosabb marketing eszköz egyike a honlap. Ez a trend várhatóan a jövőben sem változik. A hazai specializált digitális ügynökségek és webfejlesztő csapatok előretörése már évek óta tart. Ennek eredményeképpen számos kimagasló és szakmailag igényes pályázatot díjazhatott a szakmai zsűri! ” – mondta Varga István, a pályázat alapítója.

A pályázatra egyébként a legtöbb nevezés a Szolgáltatás (25), az E-kereskedelem (20), illetve Az Év applikációja (15) kategóriába érkezett. Emellett számos kiváló megoldás született például Márkasite kategóriában is.

Az estről díjjal térhetett haza többek között a Pregprogram, a Praktiker mobil applikáció, a Halott Pénz weboldala, az Nr.8. Restaurant & Beer, de elismerést kapott Miskolc Megyei Jogú Város honlapja, a Bár Show, a Kreatív Kedd mellett az Országos Bírósági Hivatal, a Pénzügyminisztérium okosan a pénzzel oldala, valamint a Kék-sárga kárbejelentőt kiváltó E-kárbejelentő alkalmazás, a Művészetek Háza Veszprém, a Small Friday és a Sportoljma weboldala is.

A Közönség díjat több mint 5960 szavazattal az xEmblémázás.hu weboldal nyerte. Az Internet Kultúra Fővárosa díjat pedig ismét, immáron hatodik alkalommal Debrecen városa tudhatja magáénak!

A W5labs által készített halottpenz.hu weboldalt a Magyar Marketing Szövetség két díjjal jutalmazta, mivel nem csak a „Művészek, közszereplők honlapja” kategóriában nyert, de a „Kultúra” különdíj elismerést is átvehette a cég a díjátadón. A vállalkozás tagja a kamarai IT bizottságnak is, és aktív tevékenységet folytat a pályaorientáció terén. Legutóbb a most díjat nyert weboldal készítési folyamatának bemutatásán keresztül próbálták felkelteni a fiatalok figyelmét az IT-s szakmák iránt.

Forrás: https://www.azevhonlapja.hu/