Továbbra is elérhető a Széchenyi Kártya Program

A Széchenyi Kártya Program keretein belül több konstrukció közül választhatnak azok a kis- és középvállalkozók, akiknek vállalkozás a jelen helyzetben likviditási problémáikkal küzdenek.

A területi kamarák irodáiban továbbra is igényelhetők kis- és középvállalkozások részére, kamattámogatással a Széchenyi hitelek, illetve az Agrár Széchenyi kártya. A Széchenyi Kártya Program előnye, hogy könnyen elérhetőek, egyszerűek, egységesek az igénylési dokumentumok, gyors a hitelbírálat, egységesek a termék feltételek. A Széchenyi Kártyához tartoznak a piacon elérhető legkedvezőbb kondíciók: az állami kamattámogatás és garanciadíj-támogatás jelentősen csökkentik az ügyfelek terheit.

Széchenyi hitel befogadással a pécsi ügyfélszolgálat mellett siklósi, szigetvári és mohácsi irodáink foglalkoznak, de előzetes időpont egyeztetés szükséges. Változott továbbá, hogy az igénylési dokumentumok kizárólag elektronikus úton kerülnek kiküldésre, a befogadás pedig a dokumentumok átadásával, az ügyfél jelenléte nélkül történik.

Városi irodák elérhetőségei