Sikeres volt a KamarAAKadémia első online képzése

A kialakult válsághelyzetben az Ütős vagy hasraütős honlap? elnevezésű KamarAAkadémia képzésünk – a kisebb zökkenők ellenére – sikeres volt.

Czirják Tamás oktatóval egyeztetve a korábban március 31-ére meghirdetett képzést a kialakult helyzet miatt online formában átszerveztük.
Azon résztvevők, akiknek lehetőségük volt arra, hogy a személyes megjelenés helyett a 21. századi technika segítségével vegyenek részt a képzésen, első körben egyéni időpontokat kérve külön-külön egyeztethettek honlapjukról az oktatóval. Az egyéni konzultáció keretében ez a képzés lehetőséget biztosított számukra, hogy egy szakértői szem nézze át és véleményezze honlapjukat, az oktató pedig személyre szabott hasznos ötletekkel és tanácsokkal látta el azokat, akik úgy érezték, hogy segítségre van szükségük holnapjukkal kapcsolatban.

A sok-sok pozitív visszajelzést követően várják a folytatást a résztvevők. A folytatásban az oktató worskhop előadásához csatlakozva honlapjuk javításához további ötleteket, tanácsokat kaphatnak.

“A viszonylag frissen készült honlapommal kapcsolatban Tamás, az eddigihez képest, új látásmóddal, elgondolkodtató észrevételeket fogalmazott meg. Mind praktikus, mind elméleti tanácsait előre mutatónak találom. 30 percben hatékony kezdés, várom a folytatást!”

“Vissza nem térő lehetőséget kaptunk ezzel a konzultációval, mert sikerült kialakítani egy személyes kapcsolatot az oktatóval. így Ő pontosan tudja mire van szükségünk és ezért biztosak lehetünk benne, hogy célzottan tud segíteni abban, amire szükségünk van és nem csak egy előre felépített, általános ismeretekkel teli anyagot ad le.
Nem utolsó sorban már ezalatt a jó hangulatú beszélgetés alatt is kaptunk hasznos tanácsokat… Grátisz!”

“Köszönöm, hogy beszélgetésünk során felhívtad a figyelmünket a hírlevelek kiküldésének szabályaira, a címzettek szegmentálására. A holnapunkkal kapcsolatban is olyan információkat osztottál meg valamint az esetleges hibákra mutattál rá, amire ezentúl figyelni fogunk.”