2020-1.1.2-PIACI KFI felhívás – társadalmi egyeztetés

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) társadalmi egyeztetésre, szakmai véleményezésre bocsátja a vállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységét ösztönző pályázati konstrukcióját. A „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” elnevezésű, 2020-1.1.2-PIACI KFI kódszámú pályázati felhívás tervezetten 2020. II. negyedévében fog megnyílni 40,88 milliárd Ft keretösszeggel.
A pályázati felhívás kiemelt célja a jelentős tudományos és/vagy műszaki újdonságtartalommal rendelkező, piaci alapon hasznosítható termékek, technológiák vagy szolgáltatások kifejlesztésének támogatása. Az NKFIH várja a szakértők észrevételeit legkésőbb 2020. április 23-ig, online partnerségi kérdőív kitöltése formájában.

A tervezet letöltése: Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása (2020-1.1.2-PIACI KFI)

A kérdőív kitöltése: 2020-1.1.2-PIACI KFI felhívás – társadalmi egyeztetés

Forrás: NKFIH

* * *

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) nagy erővel dolgozik a már azonosított projekteken, és kéri a régió vállalkozásainak aktivitását, a projektötletek becsatornázását. A PTE akár alvállalkozóként, akár konzorciumi partnerként is örömmel vállal szerepet előremutató, innovatív projektekben.
A kapcsolatba lépés közvetlenül a e-mail címen vagy a +36-72/ 501-500 / 20405 számon lehetséges, de a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara innovációs osztályának kollégái is segíteni tudnak ebben.