Hello AIRIS 2020 – Mesterséges intelligencia tréning program

A HelloAIRIS a GE Healthcare, a LEITAT és Royal Institute of Technology Stockholm (KTH) szervezésében, és az EIT Health támogatásával megvalósuló online Mesterséges Intelligencia (Artificial Intelligence, AI) tréning program.

 

A tréning program létrehozásának célja, hogy bemutassa a résztvevők számára a mesterséges intelligenciával kapcsolatos alapvető ismereteket és kihívásokat, melyhez nemcsak egy online tanulási platformot biztosít a tréning, hanem mentorálási lehetőséget is igénybe vehetnek a résztvevők a GE, a KHT és a LEITAT magasan képzett szakemberei segítségével.

A tréning elsődleges célcsoportját az EIT Health RIS régiókba tartozó – orvosi, mérnöki vagy közgazdaságtudományi tanulmányokat folytató – egyetemi hallgatók képezik, továbbá gyakorló egészségügyi szakemberek (orvosok, radiológusok) számára is biztosított a jelentkezés lehetősége.

A jelentkezési határidő 2020. június 5.
Egy kiválasztási folyamatot követően 2020. június 15-én indul a tréning és augusztus 2020. augusztus 15-én zárul. A képzésen való részvétel ingyenes.

Bővebb információk http://itdweb.hu/hu/hello-airis-2020/

Jelentkezés https://www.helloairis.com/