#ajelenajövőd Pályaorientációs nyári tábor

Idén 2 turnusban napközis jellegű tábort szervez a kamara pályaorientációs csapata együttműködve a megye gazdasági szereplőivel. A tábort az önkéntes kamarai tagjaink és a munkavállalóik gyermekei számára hirdettük meg.

A táborban érdekes és hasznos programokon keresztül olyan élményeket szerezhet a gyermek, melyek nagy segítséget nyújthatnak a pályaválasztással, továbbtanulással kapcsolatos döntéshez. Idei program játékos és kreatív foglalkozásokon, céglátogatásokon, önismereti feladatokon keresztül rendkívül széles körben mutatja be a szakmák világát.

A táborba 5-6-7. osztályos gyermekeket várunk!

A tábort az önkéntes kamarai tagjaink és a munkavállalóik gyermekei számára hirdettük meg, számukra DÍJMENTES, a tábor teljes költségét a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és Baranya megye vállalkozói finanszírozzák. A gyermekek tízórait, 2 fogásos meleg ebédet és uzsonnát kapnak, valamint a finanszírozzuk a belépő díjakat, a céglátogatások utazási, illetve a foglalkozások alapanyag költségeit is. A táborban pedagógusok foglalkoznak a gyermekekkel, az utazásokhoz felnőtt kísérőket biztosítunk.

A programok itt megtekinthetőek:

június 29. – július 3. közötti tábor programja – MEGTELT!

Július 6.- július 10. közötti tábor programja – MEGTELT!

Jelentkezés online az alábbi linken: Jelentkezés

Jelentkezés határideje: 2020. május 26. 10.00.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el. Minden táborba maximum 14 főt fogadunk.

Amennyiben a tábor kezdete előtt 3 nappal lemondja a jelentkezését, abban az esetben 20.000,- Ft hozzájárulást (számla ellenében) kell fizetnie az addig már lefoglalt programok miatt.

 

Tóth Dániel – tanműhely