Koronavírus-válság kihívások és HR válaszok – Magyarország 2020

A Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ), az Országos Humánmenedzsment Egyesület (OHE) és a Magyar Hadtudományi Társaság (MHTT) kezdeményezésére és támogatásával tizenkét magyarországi és egy határon túli egyetem kutatóinak összefogásával létrejött kutatócsoport ebben a vizsgálatban arra keresi a választ, hogy “a koronavírus okozta válság milyen kihívásokat és változásokat idézett elő a hazai vállalati/intézményi szféra emberi erőforrás menedzselési gyakorlatában”?

 

A kutatásban részt vesznek a Budapesti Metropolitan Egyetem – METU, a Debreceni Egyetem – DE, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem – ELTE, a Győri Széchenyi István Egyetem – SZE, a Kaposvári Egyetem – KE, a Miskolci Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem – NKE, a Pécsi Tudományegyetem – PTE, a Soproni Egyetem – SE, a Szegedi Tudományegyetem – SZET, a Szent István Egyetem – SZIE, a Pannon Egyetem – PE, és a Selye János Egyetem – SJE kutatói.
A kutatást szakmailag támogatják: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK), Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK), Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Iparkamara, Pécs-Baranya Kereskedelmi és Iparkamara (PBKIK), Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara (SKIK).

A felmérésben való részvétel önkéntes és díjmentes, az adatokat a kutatók bizalmasan kezelik. A kutatást a tervek szerint elvégezik más V4 országban is.

A kitöltési határidő 2020. július 10. A felmérésben résztvevők a felmérés lezárta után e-mailben visszajelzést kapnak a felmérés eredményéről.

 

TOVÁBB A KÉRDŐÍVHEZ

Ha a kutatással kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük, keresse Poór Józsefet a (+36-06-20-464-9168 vagy e-mail: ), Balogh Gábort (+36-20-206-6290 vagy e-mail: ), vagy Kun Andrást (+36-20-561-0912 vagy e-mail: ).