Karrier 4.0 online platform teszt – Jelentkezz!

A Karrier 4.0 projekt során a bochumi egyetem által vezetett konzorcium egy digitális tanulási platformot és keretrendszert hoz létre, ahol a mentorok a korábbi projektek kapcsán, a vállalkozói ismeretek oktatása területén bevált gyakorlatok segítségével készítik fel a fiatalokat vállalkozás indításra. A kamara részt vesz a platform kialakításában és tesztelésében, valamint a tanagyag fejlesztésben. Az egynapos teszthez fiatalok jelentkezését várjuk.

 

A jelenlegi trendek, például a digitalizáció, a demográfiai vagy az éghajlat változások új követelményeket támasztanak a fiatalok számára a készségek és képességek tekintetében.

E kihívásokhoz való alkalmazkodás elősegítése érdekében jött létre a „Karrier 4.0” projekt, ami a jelenlegi trendeket használja fel arra, hogy innovatív, agilis tanulási koncepciót hozzon létre a fiatalok és az őket támogató mentorok számára.
A projekt során a bochumi egyetem által vezetett konzorcium egy digitális tanulási platformot és keretrendszert hoz létre, ahol a mentorok a korábbi projektek kapcsán, a vállalkozói ismeretek oktatása területén bevált gyakorlatok segítségével készítik fel a fiatalokat vállalkozás indításra.

 

A kamara részt vesz a platform kialakításában és tesztelésében, valamint a tanagyag fejlesztésben.

2020. július 22-én kerül sor az online platform első tesztjére 8-16 óra között, a Pécsi Kereskedelmi Központban (7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.)

A meghívott mentorok mellett visszajelzést szeretnénk kapni azoktól is, akiknek alapvetően készül ez a platform.

Amit adunk:

  • Ebéd
  • Ha már aktuális, akkor induló vállalkozásoddal kapcsolatos konzultációs lehetőség szakértő kamarai munkatársakkal és mentorokkal számos témában: a kötelező körök mellett finanszírozás, adózás, szellemi tulajdon, nemzetközi piacra lépés, marketing stratégia, képzési lehetőségek, pályázati lehetőségek.
  • Ha nem aktuális, akkor pályaorientációs tanácsadás, önéletrajz elkészítésében segítség, adott területen működő kamarai tag vállalkozások listája.

Amit kérünk:

  • Egy nap az életedből
  • Egy laptop (ha van; ha nincs, a teszt idejére biztosítunk számítógépet)
  • Egy kis felkészülés (előzetes regisztráció a platformra, videók megtekintése a platform működéséről)

 

Az első 5 jelentkező vehet részt az előzetes tesztelésen.

 

Ha érdekel a lehetőség, az alábbi elérhetőségeken tudsz további információt kérni, jelentkezni:

Nagy Eszter

+36204126995

Pohli Krisztina

+36202919890