Újabb termék a pandémiára válaszul

 

A Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter (menedzsment szerve: PBKIK) tagja, a Strauss Metal Kft. „Érintésmentes Kombinált Fertőtlenítő Állomásokat” gyártott, melyeket hamarosan a bevásárlóközpontokban is megtalálhatunk. Sajnos a járványügyi helyzetünk csak rövid időre enyhült az elmúlt évben, ráadásul az előrejelzések is több pandémiás helyzetet vetítenek előre, így folyamatosan növekedő igény lesz a kézfertőtlenítésre, a higiéniai és kapcsolódó termékekre. Erre kínál megoldást az Érintésmentes Kombinált Fertőtlenítő Állomás, melyet könnyen testre szabhatnak a vevők saját logójukkal, feliratokkal, vagy akár a higiéniai termékek forgalmazói csomagban is árulhatják, így növelve az eladásaikat.

De mit is tud ezt az Állomás?

A hidegen hengerelt első osztályú acéllemez vázból készült, porfestett bevonattal ellátott termék tartalmaz minden fertőtlenítéshez szükséges funkciót, azaz beépített 1 literes tartályt automata értintésmentes adagolóval felszerelve, papírtörlő adagolót, cseppfogó tálcát és hulladéktárolót.

A mai modern kornak megfelelően a tartályban lévő fertőtlenítő anyag fogyásáról a töltöttségi szint LED kijelzője ad folyamatos tájékoztatást, de azért becslésként elmondhatjuk, hogy kb. 1000 adag fertőtlenítéshez elegendő a benne tárolt 1 literes folyadékunk.

Fertőtlenítő állomás méreteit tekintve nem foglal sok helyet, nem borulékony, stabil talpakon áll, hátoldalán nyitható szerviz ajtóval is fel van felszerelve.

Covid-19 ide vagy oda, a gyakori kézfertőtlenítés valószínűleg az életünk része lesz még hosszú ideig, sajnos. Továbbra is csak egyet tehetünk, védekezünk, ahogy tudunk, pl. új eszközök, termékek beszerzésével, amit Klasztertagunk, a Strauss Metal Kft. készít olyan cégek, üzemek, szervezetek részére, ahol rövid időn belül sokan megfordulnak.