#ajelenajövőd! Pályaorientációs nyári tábor

Idén is, 2 turnusban napközis jellegű tábort szervez a kamara pályaorientációs csapata együttműködve a megye gazdasági szereplőivel.

A táborban érdekes és hasznos programokon keresztül olyan élményeket szerezhet a gyermek, melyek nagy segítséget nyújthatnak a pályaválasztással, továbbtanulással kapcsolatos döntéshez.

Az interaktív programok között érinteni fogunk számtalan ágazatot (elektronika, informatika, kreatív ágazat, mezőgazdaság, gépipar vendéglátás), ahol a játékos és kreatív foglalkozásokon, céglátogatásokon keresztül rendkívül széles körben ismerhetik meg a gyerekek a szakmák világát.

A táborba 5-6-7. osztályos gyermekeket várunk!

  1. tábori turnus: 2021. június 21-25. – PROGRAM – betelt
  2. tábori turnus: 2021. június 28-július 02. – PROGRAM – betelt

A tábor a Baranya megyei székhelyű vállalkozások és munkavállalóik gyermekei számára DÍJMENTES. A gyermekek tízórait, 2 fogásos meleg ebédet és uzsonnát kapnak, valamint a finanszírozzuk a belépő díjakat, a céglátogatások utazási, illetve a foglalkozások alapanyag költségeit is. A táborban pedagógusok foglalkoznak a gyermekekkel, az utazásokhoz felnőtt kísérőket biztosítunk.

Jelentkezés online itt

Jelentkezés határideje: 2021. június 4. péntek 10.00.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el. Minden táborba maximum 12 főt fogadunk.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk, sajnos a járványügyi helyzet rákényszeríthet bennünket erre. A tavalyi tábor élményeinek beszámolóját elolvasva, képeit és filmjeit megnézve biztosak lehetnek abban, hogy idén is megmutatják a helyi vállalkozások, hogy a megyében mennyi sok izgalmas, érdekes cég és program van!

Tábori élmények – 2020-ban

Amennyiben a tábor kezdete előtt 3 nappal lemondja a jelentkezését, abban az esetben 20.000,- Ft hozzájárulást (számla ellenében) kell fizetnie az addig már lefoglalt programok miatt.