Design Management Díj 2021

„A Díj célja, hogy bemutassa, hogyan növelheti egy szervezet hatékonyságát, versenyképességét a designtudatos szemlélet, a design alkalmazása és szakszerű menedzselése, elismerje ennek kiváló példáit.”

 

A Magyar Formatervezési Tanács 2009-ben alapította a Design Management Díjat (DMD) annak érdekében, hogy a design integrált alkalmazását mind a gazdasági élet szereplőihez, mind a széles nagyközönséghez közelebb hozza.

DMD felhívás, értékelés
A díjat a tanács minden év kora tavaszán hirdeti meg. A díjra – a bírálóbizottság tagjain kívül – bárki jelölhet (saját szervezet is jelölhető). Odaítéléséről – a beküldött dokumentáció alapján – felkért bírálóbizottság dönt, az alábbi értékelési szempontok szerint:

  • a design integrációja;
  • innováció;
  • a design alkalmazása;
  • a design hatékonysága.

A díjazott bruttó 1 M Ft-os díjazásban és elismerő oklevélben részesül. A díjak átadására a Magyar Formatervezési Díj ünnepélyes díjátadó gálájának keretében kerül sor.

A Design Management Díjon a nevezés, egyidejűleg a dokumentáció beküldésének határideje: 2021. június 1.
A Díjra emellett magánszemély is jelölheti a látókörébe eső, a fenti célokat megvalósító, elismerésre méltó teljesítményt nyújtó gazdálkodó szervezeteket, intézményeket. A jelölés határideje: 2021. május 10.

Felhívás

További információ:
Kohut-Jankó Anna
projektmenedzser
telefon: (06 1) 474 58 59
e-mail: