Karrier 4.0 – Nyári tábor középiskolásoknak

Ha érdekel, hogyan kell elindítani egy vállalkozást, neked való-e a vállalkozói lét, akkor jelentkezz a Karrier 4.0 táborba!

A táborban érdekes és hasznos programokon keresztül kipróbálhatják magukat a fiatalok, milyen lenne vállalkozónak lenni. Megismerkedhetnek igazi vállalkozókkal és a történeteikkel, a saját lábon állás előnyeivel és hátrányaival, mindezt könnyed, játékos formában.

Az interaktív programok között érinteni fogunk számtalan ágazatot (informatika, kreatív ágazat, vendéglátás), ahol a játékos és kreatív foglalkozásokon, céglátogatásokon keresztül rendkívül széles körben ismerhetik meg a fiatalok a vállalkozók világát.

Csapatban is kipróbálhatják magukat, hiszen a hét végére egy verseny keretében mérhetik össze vállalkozói ötleteiket.

A táborba középiskolás fiatalokat várunk!

Időpont 2021. július 12-16. – Program

A tábor a rendezett regisztrációval rendelkező vállalkozások munkavállalóinak gyermekei számára DÍJMENTES. A fiatalok 2 fogásos meleg ebédet kapnak, valamint finanszírozzuk a foglalkozások alapanyag költségeit is.

A részvételhez laptop/tablet szükséges, viszont igény esetén korlátozott számban tudunk eszközöket biztosítani.

A délutánokat aktív módon töltjük el, így javasoljuk a kényelmes viseletet!

Jelentkezés határideje: 2021. július 7. szerda 10.00.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el, maxium 18 főt tudunk fogadni.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a tábor kezdési időpontját megelőző 3 napon belül lemondja a jelentkezését, abban az esetben 20.000,- Ft hozzájárulást (számla ellenében) kell fizetnie az addig már lefoglalt programok miatt.

Jelentkezés:

This form is currently closed for submissions.