Magyar Formatervezési Díj 2022 – Pályázati felhívás

A nyilvános pályázatot az innovációs és technológiai miniszter a Magyar Formatervezési Tanács és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala közreműködésével hirdeti meg. A pályázat célja a kiemelkedő színvonalú formatervezési teljesítmény elismerése.

Pályázati kategóriák:

  • Termék: Kis és nagy szériában gyártott termékek, termékrendszerek, szolgáltatások.
  • Vizuális kommunikáció: Termékek, termékrendszerek, szolgáltatások megvalósult, komplex vizuális arculata, beleértve a csomagolási és információs rendszereket, webes felületeket, interaktív alkalmazásokat, média design területéhez kapcsolódó megvalósult alkotásokat is.
  • Terv: Termékfejlesztések és megvalósításra érett termékötletek terve makett vagy prototípus formájában, továbbá a vizuális kommunikáció területéhez tartozó tervek.
  • Diák: Az akkreditált felsőfokú oktatási intézmények tervezőképzésében (BA, BSc, MA, MSc, DLA) részt vevő hallgatók által, hallgatói jogviszony keretében megvalósult terméktervezés, illetve a vizuális kommunikáció területén készített alkotások.

A pályázat beadási határideje: 2022. május 1. 24:00.
Legkésőbb ezen időpontig kell a pályázati anyagot és az adatlapot tartalmazó két e-mailnek beérkeznie. A fennálló járványhelyzetben a pályázatokat elegendő elektronikusan beküldeni az alábbi e-mailcímre:

A pályázatról további információ, illetve a jelentkezési lap ITT található.

Tájékoztatás a kapcsolati adatoknak a Magyar Formatervezési Tanács Irodája általi kezeléséről.