Magyar Formatervezési Díj 2023 – Pályázati felhívás

A Kulturális és Innovációs Miniszter – a Magyar Formatervezési Tanács (MFT) közreműködésével – immár 44. alkalommal hirdeti meg a Magyar Formatervezési Díj pályázatot. A legrangosabb hazai design elismerésre tervezők, gyártók, kereskedők és megrendelők pályázatát egyaránt várja az MFT. Pályázni az elmúlt három évben létrehozott termékekkel, szolgáltatásokkal lehet termék, vizuális kommunikáció, terv és diákmunka kategóriában.

Bővebben…

Magyar Formatervezési Díj 2022 – Pályázati felhívás

A nyilvános pályázatot az innovációs és technológiai miniszter a Magyar Formatervezési Tanács és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala közreműködésével hirdeti meg. A pályázat célja a kiemelkedő színvonalú formatervezési teljesítmény elismerése.

Pályázati kategóriák:

  • Termék: Kis és nagy szériában gyártott termékek, termékrendszerek, szolgáltatások.
  • Vizuális kommunikáció: Termékek, termékrendszerek, szolgáltatások megvalósult, komplex vizuális arculata, beleértve a csomagolási és információs rendszereket, webes felületeket, interaktív alkalmazásokat, média design területéhez kapcsolódó megvalósult alkotásokat is.
  • Terv: Termékfejlesztések és megvalósításra érett termékötletek terve makett vagy prototípus formájában, továbbá a vizuális kommunikáció területéhez tartozó tervek.
  • Diák: Az akkreditált felsőfokú oktatási intézmények tervezőképzésében (BA, BSc, MA, MSc, DLA) részt vevő hallgatók által, hallgatói jogviszony keretében megvalósult terméktervezés, illetve a vizuális kommunikáció területén készített alkotások.

A pályázat beadási határideje: 2022. május 1. 24:00.
Legkésőbb ezen időpontig kell a pályázati anyagot és az adatlapot tartalmazó két e-mailnek beérkeznie. A fennálló járványhelyzetben a pályázatokat elegendő elektronikusan beküldeni az alábbi e-mailcímre:

A pályázatról további információ, illetve a jelentkezési lap ITT található.

Tájékoztatás a kapcsolati adatoknak a Magyar Formatervezési Tanács Irodája általi kezeléséről.

Magyar Formatervezési Díj 2020 – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Az Innovációs és Technológiai Miniszter – a Magyar Formatervezési Tanács (MFT) közreműködésével – immár 41. alkalommal hirdeti meg a Magyar Formatervezési Díj pályázatot. A legrangosabb hazai design elismerésre tervezők, gyártók, kereskedők és megrendelők pályázatát egyaránt várja az MFT. Pályázni az elmúlt három évben létrehozott termékekkel, szolgáltatásokkal lehet termék, vizuális kommunikáció, terv és diákmunka kategóriában.

Bővebben…