Felfutó ágban a kazángyártás, a Max Blank Hungária Kft. várja új munkatársait!

Az energiaválságra való tekintettel megsokszorozódott az igény a kazángyártásra, amelyet klasztertagunk, és a PBKIK önkéntes tagja, a Max Blank Hungária Kft. is érzékel, a megrendelések látványosan megemelkedtek, emiatt új hegesztő, csiszoló és szerelő kollégákat szeretnének felvenni.

A Dél-Dunántúli Gépipari klaszter (menedzsmentszerv: PBKIK) tagja, a Max Blank Kft. bólyi telephelyén főként magas minőségű öko kályhákat és tűztereket terveznek és gyártanak, emellett kerti kiegészítőket, pl. virágládákat is készítenek fémmegmunkálással. Az üzemből késztermékek kerülnek ki és jellemzően a német és a francia piacon kerülnek eladásra, de hazai ügyfeleket is kiszolgálnak igény esetén. A vállalat bérmunkával is foglalkozik, amelyre lemezmegmunkálás, lézervágás, hajlítás, hengerítés, festés, szemcseszórás, kézi hegesztés, robot hegesztés és felület-előkészítés területein vannak kapacitásaik. Jelenleg azonban efféle megbízásokat nem igazán tudnak vállalni, szükségük van további hegesztő, csiszoló és szerelő munkatársakra.

Az utóbbi időben tapasztalható energiaválság és a gáztól való függés csökkentése érdekében egyre többen szeretnének áttérni a fatüzelésre, a Max Blank Hungária célpiacán, Nyugat-Európában a lakosság már most készül a hideg téli hónapokra. Ez meglátszik a rendelések számában is, a cég kapacitásai hosszútávon le vannak kötve.

Céljuk a további bővülés, úgy tűnik ezt egyelőre a humán erőforrás korlátozza, örömmel várják az érdeklődéseket, állásra jelentkezőket a email címen, vagy a +36 20 661 47 92 telefonszámon.