GINOP Plusz-3.2.4-23 – KKV kapacitásbővítő támogatás

Az OFA Nonprofit Kft. GINOP Plusz-3.2.4-23 KKV kapacitásbővítő támogatásának célja azon kis-, és közepes vállalkozások kapacitás-fejlesztésének támogatása, akik a négy leghátrányosabb helyzetű magyarországi régióban – Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Dél-Dunántúl – működnek és legfeljebb 10 munkavállalóval bővítenék a foglalkoztatottaik számát.

A támogatás hosszabb távon is segíti a kkv-k alkalmazkodását a zöld és a digitális átállás okozta kihívásokhoz, és ezáltal hozzájárul ahhoz, hogy a létrejövő munkahelyek hosszabb távon is fenntarthatók legyenek.

A projekt célcsoportját képezik a 15-64 év közötti munkanélküliek, vagyis azok, akiknek a felvételt megelőző hónapban nem volt munkából származó jövedelme. Új munkavállalók vonatkozásában a támogatott foglalkoztatás ideje 6 hónap, a nem támogatott továbbfoglalkoztatási kötelezettség ideje pedig 4 hónap.

A pályázók vállalási kötelezettségei és további információk az OFA weboldalán olvashatók, ahol a program pályázati dokumentációja is elérhető.

Felfutó ágban a kazángyártás, a Max Blank Hungária Kft. várja új munkatársait!

Az energiaválságra való tekintettel megsokszorozódott az igény a kazángyártásra, amelyet klasztertagunk, és a PBKIK önkéntes tagja, a Max Blank Hungária Kft. is érzékel, a megrendelések látványosan megemelkedtek, emiatt új hegesztő, csiszoló és szerelő kollégákat szeretnének felvenni.

Bővebben…