DDGK bővülés – Fókuszban a Thermo-Per-Coop Kft.

Thermo-Per-Coop Kft. 1994-es alapítása óta foglalkozik fémtömegcikkek előállításával, majd épületbádogos termékek gyártását és kereskedelmét is felvette a tevékenységei közé. Korábban saját komplett csatornarendszert is gyártott „Thermo” néven. Jelenleg ebből csak a burkolt csatornatartó vasak gyártását végzik, amelynek 80%-a exportpiacokon kerül értékesítésre.

2008-óta ipari hőszigetelés és bádogozás területén is tevékenykednek. A cég ipari-, vegyi- és energetikai üzemekben tartályok, csővezetékek, illetve berendezések meleg-, hideg- és hangszigetelési munkáit vállalják a dunántúli régióban. Projektjeik során komplex szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek az állványozástól, felületkezelésen és korrózióvédelmen keresztül az ipari szigetelésig. Ehhez hozzátartozik a szigetelések külső lemezburkolatának felmérése izometria alapján, az előgyártás a műhelyben és a helyszíni szerelés.
A vállalkozás Budapest székhelyű, a központ Dunaújvárosban van az előgyártó műhellyel együtt, illetve Perkáta mellett Pécsett is nyitott a cég egy telephelyet.