Ipari csarnoképület vagy családi ház építésekor is fontos a környezetvédelem

Ipari csarnoképületet vagy akár családi házat építtető megrendelőként sem kell lemondanunk a környezetvédelmi szempontokról! Van olyan pécsi építőipari kivitelező, aki úgy tud magas minőségű, komplex építőipari szolgáltatást nyújtani, hogy a környezetvédelemre is figyelmet fordító kevesek közé tartozik.

2023-ban az EU-ban keletkezett hulladék 37,5%-a építési hulladék volt, így minden lehetőséget meg kell ragadnunk ennek csökkentésére. Az IMG Építő Kft-nél a fenntarthatósági és hulladékkezelési előírásoknak megfelelően szelektíven gyűjtjük az építkezési hulladékot, ha az építési telken ez nem megoldható, akkor akár saját telephelyünkön válogatjuk szét például a téglát, acélt, faanyagokat és műanyag hulladékot, ami így kerül elszállításra. A magas fenntartási költségek ellenére is felelősséget kell vállalnunk a környezetünkért – vallja Molnár Gábor projektmenedzser. Ezért is telepítjük immár a harmadik napelemparkot, mellyel mindhárom telephelyünket teljeskörűen el tudjuk látni energiával.

Az IMG Építőnél minden adott a hatékony és sikeres munkavégzéshez: generálkivitelezésben évtizedes tapasztalat, nagy gyakorlattal rendelkező építőipari és környezetmérnökök, saját acélszerkezet gyártó üzem, újonnan bevezetésre kerülő műanyag és alumínium nyílászáró gyártó kapacitás, magas gépesítettségi szint, több pécsi nagyberuházási referencia.

Az IMG Építő Kft. is szívesen részt vesz az EU által finanszírozott CURIOST projektben, ahol még több fenntarthatósági jó gyakorlattal ismerkedhetünk majd meg.

Molnár Gábor

 

 

 

 

Molnár Gábor
IMG Építő Kft.
Projektmenedzser