Tavasszal ismét ösztöndíjprogramot indít a Design Terminal

A Design Terminal ösztöndíjprogramja személyre szabott segítséget ad a női vállalkozóknak egy 3 hónapos, intenzív és térítésmentes vállalkozásfejlesztési program keretében.

A Design Terminal célja a hazai vállalkozások mentorálása, tehetséggondozása és fejlesztése. Számos szolgáltatást kínál meetupok, hackathonok, toborzóesemények és a mentorprogram formájában startupok és nagyvállalatok számára. A 2004-ben alapított szervezet kiemelt feladatának tartja a nők, a kismamák és a kisgyermekes anyukák szerepének erősítését az üzleti világban.

A 2017-ben indított ösztöndíjprogram hozzájárul a vállalkozói lét és szemlélet erősítéséhez, de segíti a kismamák és kisgyermekes anyukák munkaerőpiacra történő visszatérését is.

A 3 hónapos üzletfejlesztési programhoz havi rendszerességű ösztöndíj társul a megvalósulás ideje alatt. A hazai és nemzetközi mentorok segítsége mellett a résztvevők a Design Terminal nagyvállalati partnereivel is együttműködhetnek. A programra várják minden magyar innovatív vállalkozás jelentkezését!

A jelentkezés várhatóan december végén kerül megnyitásra, a programmal kapcsolatos legfrissebb hírekért figyelje a Design Terminal honlapját!