Kőfaragó, méhész, szuperfarm – mi a közös bennük?

Vállalkozói összefogás és a helyi gazdaság erősítése a fő célkitűzése a Szentlőrinci Vállalkozók Egyesületének (SZIVE), melynek idei első ülésén a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara is részt vett.

 

A Kamara és az Enterprise Europe Network irodája a megye vállalkozásainak érdekeit képviselve kiemelten fontosnak tartja olyan szolgáltatások biztosítását, melyek előmozdítják a vállalkozásfejlesztést, a piacépítést, a szakmunkás- és a felnőttképzést a régióban és nemzetközi szinten.

A naprakész és lényeges információk átadása elengedhetetlen a vállalkozások üzleti lehetőségeinek feltérképezéséhez, amihez a Kamara nagyban hozzájárul többek között:

A SZIVE ülésén a helyi KKV-k számára is elérhető kapcsolatépítési és forrásszerzési lehetőségekről kaptak tájékoztatást az egyesület tagjai a Kamara és az OTP Bank Zrt. munkatársaitól.

A 2018-ban alakult egyesület jelenlegi 14 tagjának tevékenységi köre a nemzetközi árufuvarozástól a sírkőfaragásig minden területet lefed és örömmel várja olyan vállalkozók jelentkezését a szentlőrinci egyesülethez, akik maguk is elkötelezettek a térség gazdaságának további fejlesztésében és az üzleti közösség erősítésében.

 

Szentlőrinci Vállalkozók Egyesülete

Kapcsolattartó:

Schaub Gábor

Konyári Tímea