Hitelesség, láthatóság, érthetőség – Mire jó az üzleti profil?!

Cégadatbázis, saját honlap, Facebook vagy Instagram üzleti profil – miért kell mindez? Mert ma egy vállalkozás online jelenléte a vevőszerzésen és márkaépítésen túlmenően kiemelkedően fontos leendő üzleti partnerei meg- és kiismerésében, a meglévő kapcsolatok felülvizsgálatában, kockázatelemzésében, a naprakész piaci információk megszerzésében.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network társszervezésében megrendezésre kerülő Open4Business Nemzetközi Üzletember Találkozó angol nyelvű online platformja remek lehetőséget kínál bármely regisztrált vállalkozás számára, nemzetközi szinten való megjelenéshez saját cégbemutató profil létrehozásával és az egyes termékek, szolgáltatások bemutatására szolgáló egyéni üzleti ajánlatok feltöltésével.

Változatos, magas színvonalú szakmai előadások mellett az üzletember találkozón előre egyeztetett 15 perces tárgyalások során rövid, tömör bemutatkozás után a konkrét üzletre lehet térni, hiszen az előzetesen, már 3-4 hónappal a rendezvény előtt feltöltött rövid cégismertető, valamint korlátlan számú üzleti ajánlat alapján a résztvevők felmérhették milyen partnerekkel fognak személyesen is találkozni és mik azok a konkrét pontok, ahol üzleti együttműködések alakulhatnak ki.

Természetesen egy b2b-ra készült üzleti ajánlat nem helyettesíthet egy saját weboldalt, vagy más közösségi média platformon kialakított üzleti profilt, de ezek lehetnek egymás kiegészítői, ha tudjuk mi is a célunk velük,

Az üzletember találkozókon adva van a résztvevők köre, megtekinthető a többi cég által feltötltött ajánlat, így az általános cégbemutatkozáson túl személyre szabott, egyedi ajánlatok készíthetők. Több, jól megfogalmazott ajánlattal növeljük az esélyét, hogy számunkra megfelelő üzleti partnert találunk, és üzleti tárgyalásra jelölhetünk, illetve jelölnek minket. A rövid, lényegre törően megfogalmazott ajánlatok vonatkozhatnak termék értékesítésére, szolgáltatás kiajánlására, szabad kapacitás lekötésére, technológiai, gyártói, együttműködési partnerségekre stb., a lehetőségek száma végtelen, csak élni kell velük.

 

További információ a rendezvényről, regisztrációról, profil kialakításáról:

e-mail:

tel.: +36 20 323 29 76