Képzésekkel a vállalkozásokért

KamarAAkadémia elnevezésű képzéssorozatunk 2017 őszén indult, mely a megyében és a dél-dunántúli régióban működő KKV-k versenyképességének javítása, valamint a működésük és fejlődésük támogatásához szükséges elméleti és gyakorlati tudás, ismeretek, naprakész információk biztosítása érdekében jött létre.

Képzéseinket 4×45 perces tematika alapján különböző témakörökben hirdetjük meg. Elsősorban olyan témát választunk, amely aktuális kérdéseket boncolgat ilyen volt a GDPR gyakorlati workshop megvalósítása, vagy a Generációs különbségek kezelés a munkahelyen képzések. A már működő vállalkozások mellett a kezdő vállalkozásoknak segítünk eligazodni a marketing, reklám, online platformok útvesztőiben olyan képzéseinkkel, mint Stratégia alkotás és üzleti terv készítés, vagy Versenyképes vállalati kultúra.

Az idei őszi időszakban 2 képzést szerveztünk. dr. Liber Noémi a szellemi tulajdon védelem, iparjogvédelem témakörét boncolgatta a résztvevőkkel, Szilágyi Tímea pedig már 3. alkalommal segítette a résztvevőket, hogyan legyenek hatékonyabbak a piacon egy jó szlogennel vagy egy figyelemfelhívó honlappal Vevőszerző reklámszövegek és a sikeres honlap titka képzésünkön.

A KamarAAkadémiás képzéseken a résztvevők a tájékoztatásokon túl gyakorlati információkat kapnak, egyéb kérdéseikben is segítséget nyújtanak a szakterületüket kiválóan képviselő trénerek, előadók.

Korábbi képzéseink, és az aktualitások az alábbi linkre kattintva érhető el:

KamarAAkadémia

Képek a 2 képzésünkről: