Elindult “Az Év Felelős Foglalkoztatója 2020” pályázat!

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (OFA Nonprofit Kft.) ötödik alkalommal hirdeti meg “Az Év Felelős Foglalkoztatója” elnevezésű pályázatát, a GINOP 5.3.6.-17-2017-00001 „Vállalati felelősségvállalás ösztönzése és állásfeltárás” kiemelt projekt keretében.

A tavalyi évhez hasonlóan 2020-ban is keressük az ország azon munkáltatóit, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, ezért megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2020-ban is képzési különdíjban részesíti a képzés/szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatot.

Idén harmadik alkalommal van lehetőség Restart-Up kezdeményezés különdíjára pályázni, azoknak a cégeknek, akik aktívan tesznek a 45 év feletti munkavállalók foglalkoztatásának javításáért, megtartásáért, idén kiemelt figyelemmel a járványhelyzet okozta kihívásokra.

 

„Az Év Felelős Foglalkoztatója” díjat idén az alábbi 5 pályázati kategóriában osztják ki:

  1. Kisvállalkozások
  2. Középvállalkozások
  3. Nagyvállalatok I. (251-2000 fő közötti foglalkoztatott)
  4. Nagyvállalatok II. (2000 fő feletti foglalkoztatók)
  5. Közszféra szervezetei

 

A pályázatok benyújtásának határideje 2020. szeptember 30. 16.00 óra.

 

A pályázat lebonyolításnak felelőse az OFA Nonprofit Kft. A részletes információk és a pályázati dokumentáció az alább linken érhető el:

https://ofa.hu/hu/news/elindult-az-ev-felelos-foglalkoztatoja-2020-palyazat

 

Forrás: www.ofa.hu