Richter Témapályázat 2021

A Richter Gedeon Nyrt. idén is pályázatot indít a Richterben folyó kutatási tevékenységhez kapcsolható gyógyszeripari tárgyú, nemzetközi színvonalú innovációk felkarolása, és a kutatási eredmények gyakorlati megvalósításának elősegítése céljából.

 

A pályázat kétfordulós, az első fordulóra, csak egy rövid (max. 4 oldal terjedelmű) témajavaslatot várnak, egy már futó, kezdeti eredményeket felmutatni tudó projektről. Az első fordulóban benyújtott pályaművek közül kerülnek kiválasztásra azok a témajavaslatok, melynek részletes kidolgozására a pályázókkal megbízási szerződést kötnek. A részletes megvalósítási tervek értékelése után születik döntés a maximum 4 db támogatandó pályázatról.

A pályázatban a Richter Gedeon Nyrt. a saját kutatási irányvonalához kapcsolódó, már megkezdett és kezdeti eredményeket felmutatni képes új, innovatív kutatási javaslatok kidolgozását várja, elsősorban, de nem kizárólagosan a kognitív zavarok, az autizmus és egyéb pszichiátriai betegségek,valamint nőgyógyászati betegségek folyamatainak vizsgálatával és lehetséges terápiájával foglalkozó területekről. A pályázati javaslattal szembeni döntőelvárás az innovatív tartalom.

Olyan magyar K+F tevékenységet végző természetes személyek, jogi személyek,illetve jogi személyiséggel nem rendelkező profit és non-profit társaságok, szervezetek, intézmények jelentkezhetnek, akik a pályázat elnyerése esetén vállalják a nyertes kutatási témajavaslat Magyarországon történő megvalósítását,együttműködésben a Richter Gedeon Nyrt-vel.

Az előpályázat beadási határideje 2021. március 16., kedd.

A pályázati kiírás teljes anyagát a Richter Gedeon Nyrt. honlapján lehet olvasni.

Forrás: MISZ hírlevél, richter.hu