Kampány a turizmus szakmáinak népszerűsítésére

A Magyar Turisztikai Ügynökség kisfilmekkel, imázsvideóval, új weboldallal indította el a turizmus szakmáit népszerűsítő kampányát.

A kampány mankóként szolgál a továbbtanulás előtt álló diákok, átképzést választó munkavállalók számára is, hogy perspektívát, karrierutat mutasson. A program növeli a szakmák presztízsét, társadalmi elfogadottságát és elismeri a kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakembereket, ezzel is segítve az ágazat kultúrájának fejlődését.

A hét szakmát (barista, cukrász, felszolgáló, séf, recepciós, sommelier, concierge) bemutató filmekben ismert és neves szakemberek mesélnek munkájukról, tippeket adva, hogyan válhat valaki sikeressé, hogyan léphet előre az adott szakmában, bemutatva azokat az értékeket, amelyekért érdemes az iparágban dolgozni.

A pályaválasztást segítve már elérhető a karrieraturizmusban.hu weboldal, segítséget és hasznos információkat nyújtva az érdeklődőknek. A honlapról letölthető egy kiadvány is, amely bemutatja a lehetséges karrierutakat a turizmus és vendéglátás területén, útmutatóul szolgál a tökéletes szakma kiválasztásához.