Digitalizáció és Ipar4.0 – üzemlátogatások

Üzemlátogatásra hívjuk június 17-én és 18-án. Vajon az Ön vállalkozása számára mit tartogat a digitalizáció? Ismerje meg lehetőségeit Digital Coach projekt keretében személyesen, kézzel foghatóan is, a BME Ipar4.0 Technológiai Központ, és a pécsi Z Elektronika Kft. tolmácsolásában.

A digitális transzformáció már a mindennapjaink része. Ha a magánéletünkben már rendszeresen, lassan rutinosan használjuk, miért ne aknáznánk ki a benne rejlő lehetőségeket vállalkozásunk esetében is? Az Ipar4.0 kapcsán mindenkinek a feldolgozóipar, nagy gyártóüzemek jutnak eszébe. Pedig a technológiai megoldások szinte valamennyi vállalkozás számára hozhatnak előnyöket.

Kiknek ajánljuk a programot?

  • Minden olyan vállalkozásnak, amely érzi, hogy lépnie kéne a témában, de nem tudja mit és merre
  • Minden olyan vállalkozásnak, amelynek vannak megoldásai, de nehezen értenek szót a lehetséges ügyfelekkel. A projekt keretében ugyanis olyan módszertant dolgozunk ki, és adunk át díjmentesen a résztvevőknek, amely 1) felméri a vállalkozások valós helyzetét, és 2) megmutatja, miként lehet sikeresen végigvinni úgy egy digitalizációs projektet, hogy az valóban gazdasági hasznot hozzon a vállalkozásnak. Figyelembe véve a technológiai és személyi kérdéseket is.

Június 17-én, buszos utazás keretében látogatunk el a BME Ipar4.0 Technológiai Központba, ahol számos technológiát ismerhetünk meg, végre értelmet nyernek olyan kifejezések, mint az Internet of Things, a Big Data, vagy a digitális ikerpár. A buszos utazást, valamint a nap közbeni ellátást a PBKIK szervezi, és a résztvevők számára térítésmentes.

Június 18-án Pécsett, a Z Elektronika Kft. mutatja be, hogy az Ipar4.0 megoldások hogyan lehetnek a vállalkozás hasznára, miként járulhatnak hozzá a fejlődéshez és a versenyképesség növeléséhez.

Az érvényben lévő jogszabályok alapján, a workshop beltéri jellege miatt, védettségi igazolvány hiányában a csütörtöki program nem látogatható.

További információ és regisztráció:
https://pbkik.hu/esemeny/digitalis-transzformacio-ipar4-0-ismerje-meg-a-lehetosegeket/