Kamarai felnőttképzés újratöltve

Az elmúlt két héten új képzési programok alapján kerültek megrendezésre gyakorlatorientált tanfolyamok a kamarában a Kamarai Oktatási Központ szervezésében.

Szeptember utolsó hetében zajlott le online formában a Hatékony marketingmegoldások KKV-k számára elnevezésű, 21 órás képzés, melyen az ország különböző településein tevékenykedő vállalkozások munkatársai vettek részt.

A képzés céljai közt szerepeltek:

  • naprakész marketing alapismeretek közvetítése,
  • eszközök, módszerek bemutatása és megismertetése,
  • a marketing gyakorlata terén alapszintű jártasságok kialakítása a tanfolyami résztvevőkben,
  • szemléletformálás,
  • korszerű, a KKV-k munkatársai számára könnyen adaptálható és alkalmazható ismeretek, készségek és gyakorlat biztosítása, melynek segítségével sikeresen tudják támogatni vállalkozásuk, szolgáltatásaik piaci megjelenését, online és offline jelenlétét, marketingkommunikációját.

A képzés képzési programját szakértő ellenjegyezte, emiatt a résztvevőket delegáló vállalkozások a képzés díját pályázati projektjük költségvetésére elszámolhatták!

A képzést a résztvevők 5-ös skálán 4,8-ra értékelték.

A múlt héten csoportos, jelenléti oktatási formában került megrendezésre a 21 órás Minőségirányítás elnevezésű képzés.

A képzés célja volt kiemelten a kis- és középvállalkozások minőségkultúrájának fejlesztése azzal, hogy közérthetően, tömören összefoglalta a minőséggel és minőségirányítással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és gyakorlati módszereket.

Cél volt továbbá, hogy a résztvevők ismerjék meg és értsék az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerszabványban leírtakat, alakuljon ki bennük a TQM szemlélet, vagyis a teljeskörű minőségre való törekvés, ismerjék meg a működéshez és a továbbfejlesztéshez alkalmazható minőségtechnikákat és problémamegoldó módszereket.

A képzés értékelése a résztvevők részéről még folyamatban van.

A Minőségirányítás képzésre épül, de önállóan is elvégezhető a Minőségirányítási belső auditor tanfolyam, mely 2021. november 23-24-25-én kerül megrendezésre a kamarában.

A Kamarai Oktatási Központ őszi képzési kínálata az alábbi linken elérhető:

Felnőttképzési ügyfélszolgálat, panaszkezelés, kiegészítő tevékenységek, további információk:

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Felnőttképzési engedélyszáma: E/2020/000151

Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/00615