Téli turisztikai kampányhoz várják a szolgáltatók jelentkezését

A Magyar Turisztikai Ügynökség országos, integrált kommunikációs kampányt tervez 2022. január 10. és február 28. között, amelyben szálláshelyek, vendéglátóegységek, fürdők, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciók aktív közreműködésére is számít. A kampány célja, hogy bemutassa, Magyarország a téli szezonban is számos rejtett kincset és élményt tartogat a belföldi utazók számára, így a téli feltöltődés kerül az üzenetrendszer középpontjába.

Az MTÜ ennek kapcsán várja azon turisztikai attrakciók és szolgáltatók jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnek hazánk téli turisztikai forgalmának élénkítése céljából. A kampányhoz csatlakozó szolgáltatók 2022. január 10. és február 28. között Élvezd a tél legszebb pillanatait! néven speciális ajánlatot hoznak létre.

Az MTÜ a partnereket a csodasmagyarorszag.hu weboldalon gyűjti össze és teszi közzé, illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat.

A kampányhoz való csatlakozás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A csatlakozási szándékot az itt található űrlap kitöltésével: csodasmagyarorszag.hu/kampanyok/elvezd-a-tel-legszebb-pillanatait jelezhetik legkésőbb 2021. december 31-ig.

További kérdés esetén a e-mail címen tudják felvenni a kapcsolatot  az ügynökséggel.

Forrás: csodasmagyarorszag.hu