HelloAI 2022 – Egészségipar kezdőknek és haladóknak

Érdeklődsz a mesterséges intelligencia iránt? Szeretnéd megismerni a technológia egészségügyben történő felhasználási lehetőségeit? És szeretnél a világ legjobbjaitól hallani erről? Ha mindhárom kérdésre igennel válaszoltál, akkor van egy jó hírünk!

A GE Healthcare, LEITAT and the Royal Institute of Technology Stockholm (KTH) szervezésében az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) támogatásával idén is meghirdetésre kerül ez a nagy sikerű képzés, amelyre most te is jelentkezhetsz!

A Hello AI RIS Online program célja, hogy demisztikálja az AI világát, és bemutassa a résztvevőknek az AI alapjait és gyakorlati megvalósítását az egészségiparban. A képzés nem csupán online tanulási platformot kínál ezen ismeretek és kihívások elsajátításához, hanem a résztvevők első kézből szerezhetnek ismereteket a szervezők, a GE Healthcare, a KTH, a LEITAT és más partnerek magasan képzett szakembereitől.

A GE jóvoltából az általuk biztosított promóciós kóddal a RIS országokban élőknek (ahová Magyarország is tartozik) a részvétel most INGYENES! (kivétel a professional szint)

A program idén először három különböző szinten kerül megrendezésre és te döntheted el, hogy melyikre pályázol:

        • Basic (részvétel: INGYENES)
        • Advanced (részvétel: INGYENES)
        • Professional (részvétel: 10 euró)

A regisztrációs időszak megkezdődött, így tekintettel arra, hogy a szabad helyek száma korlátozott azt javasoljuk, hogy ne halogasd a döntést!

A program angol nyelven zajlik, további részletek és jelentkezési feltételek az angol nyelvű leírásban találhatóak. A kedvezményes részvételre jogosító promóciós kód: HELLORIS

További információ és regisztráció:

HelloAI – 2022