Professzionális forgácsoló szerszámok gyártása – Sokoldalú szakembereket vár a Forsz Kft. a csapatába

A Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter (menedzsmentszerv: PBKIK) tagja, a Forsz Kft. forgácsoló szerszámok készítésével foglalkozik. A cég fejlődéséhez elengedhetetlenek az elkötelezett és kreatív munkavállalók. Jelenleg is várják a fémforgácsoló szakma iránt érdeklődő jelentkezőket hosszú távú együttműködés reményében.

A Forsz Szerszámgyártó és Élező Kft. 1992. évi megalakulása óta szerszámkészítő vállalkozásaként keményfém, és gyorsacélból készülő standard és egyedi forgácsoló szerszámok gyártásával, és szervizelésével, élezésével foglalkozik. A Dél-Dunántúli Gépipari klaszter tagjaként multinacionális és belföldi gépipari, valamint autóipari, és hadiipari cégek beszállító partnere. Telephelyükön a tevékenységükhöz a technikai hátteret a legkorszerűbb technológiával rendelkező CNC megmunkálósor biztosítja.

Egyedi tervezésű, speciális forgácsoló szerszámokkal szolgálják ki megrendelőiket, amelyhez munkatársaik naprakész tudása elengedhetetlen. A feladataik ellátása rendkívüli precizitást, és a speciális egyedi megrendelői igények kiszolgálása innovatív gondolkodást igényel. Munkatársaik kiváló szaktudással rendelkező mérnökök, technikusok és szakmunkások.

A jelen kori gazdasági kihívások ellenére is a Cég elkötelezett a folyamatos fejlődés mellett. A beérkező megrendelés állományok maradéktalan kiszolgálásának, lekötésének egyetlen korlátja jelenleg a humán erőforrás, ezért örömmel várják azokat az érdeklődőket, állásra jelentkezőket, akik elhivatottak a fémforgácsoló szakma iránt és innovatív gondolkodással rendelkeznek. A Forsz Kft.-nél magas szakmai minőségű munka folyik, így komoly tanulási és fejlődési lehetőségek várják az újdonsült munkavállalóikat.  A dolgozók hatékony teljesítményükkel magasabb bért kapnak, plusz jutalom is elérhető. A jelentkezéseket a email címen, vagy a +36 30 474 1911 telefonszámon fogadják.