Önben megvan a DIH² Faktor? Robotikai start-up-ok, figyelem!

A DIH² hisz a robotika erejében, amely képes átalakítani a kis- és középvállalkozások (kkv-k) gyártásának agilitását és előmozdítani a gazdasági növekedést az egész Európai Unióban. Egyszerűen fogalmazva, célja, hogy a robotika segítségével felgyorsítsa a gyárak működését.

Ennek a törekvésnek az elősegítése érdekében most a DIH² Factoron keresztül a BLUMORPHO-val közösen kiválasztott start-up vállalkozásoknak kívánnak hozzáférést biztosítani a kockázati tőkebefektetőkhöz.

Miről van szó?

A robotika és az agilis gyártás jövőbeli bajnokait keresik. Együtt fognak Önnel dolgozni, hogy javítsák az Ön befektetési felkészültségét. A legjobb jelöltek 2023 júniusában egy élő pitch-rendezvényen vehetnek részt kockázati tőkebefektetők jelenlétében.

A DIH² Factor nyitott a gyártás és logisztika területén működő start-up és scale-up vállalkozások számára a robotika és a mesterséges intelligencia területén, amelyek a növekedésük stratégiai lépéseként kockázati tőkebefektetést fontolgatnak.

A támogatható vállalkozásoknak meg kell felelniük az alábbi kritériumok egyikének:

Robotika:

Olyan általános és sokoldalú hardvert fejlesztettek ki, amely számos különböző vertikális üzletágban alkalmazható.

AI és adatok:

A mesterséges intelligencia és/vagy az adatkezelés az önök termékeinek sarokponti technológiája.

Emberközpontúság:

Az Ön által kifejlesztett megoldások fokozott interakciót kínálnak a robotrendszerek és a kezelők között, azaz: az “emberközpontúság” az egyik fő értéktétel.

Fenntarthatóság:

Az Ön által javasolt szoftveres vagy hardveres megoldás támogatja az ügyfeleket a fenntarthatósági célkitűzéseik elérésében.

Logisztika:

Az Ön fő üzleti fókusza a raktárkezelésre és/vagy a gyári intralogisztikára irányul.

Decentralizált termelés és mikrogyárak:

Ön megoldásokat és eszközöket kínál a hatékony helyi termelés megvalósításához.

Egyéb:

Ha vállalkozása nem pontosan illik a fenti kategóriákba, ne aggódjon – jelentkezzen “egyéb” kategóriában, írja le szakterületét, és mi felvesszük a kapcsolatot, hogy többet tudjunk meg.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS REGISZTRÁCIÓ