Önben megvan a DIH² Faktor? Robotikai start-up-ok, figyelem!

A DIH² hisz a robotika erejében, amely képes átalakítani a kis- és középvállalkozások (kkv-k) gyártásának agilitását és előmozdítani a gazdasági növekedést az egész Európai Unióban. Egyszerűen fogalmazva, célja, hogy a robotika segítségével felgyorsítsa a gyárak működését.

Ennek a törekvésnek az elősegítése érdekében most a DIH² Factoron keresztül a BLUMORPHO-val közösen kiválasztott start-up vállalkozásoknak kívánnak hozzáférést biztosítani a kockázati tőkebefektetőkhöz.

Bővebben…

Webinárium | Állapotfelügyelet a robotizált üzemcsarnokokban | DIH² MOOC

Csatlakozzon ehhez az angol nyelvű webináriumhoz, ahol a robotika jövőjének alakításába merülünk el gondosan kiválasztott szakértők vezetésével! A 45 perces eseményt Giuseppe Fragapane vezeti, aki megosztja a legfontosabb tudnivalókat a “‘Condition Monitoring in Robotized Shop Floors'” témában. A  DIH² MOOC eseményén való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebben…

Bevezetés az intralogisztikába 2. – webinárium

Az intralogisztika, vagy belső logisztika kizárólag az üzemen belül zajló logisztikai folyamatok összességét jelenti. A webinárium  egy két alkalomból álló mini tanfolyam második alkalma lesz, és a raktárak intralogisztikájának négy alapelvével foglalkozik majd.

Bővebben…

Bevezetés az intralogisztikába 1. – webinárium

Az intralogisztika, vagy belső logisztika kizárólag az üzemen belül zajló logisztikai folyamatok összességét jelenti. A webinárium  egy két alkalomból álló mini tanfolyam első alkalma lesz, célja az intralogisztikában alkalmazott Ipar 4.0 technológiák példáinak bemutatása és az intralogisztika fogalmával való összekapcsolása.

Bővebben…